Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek? Többi alul

Szerintetek? Többi alul

Figyelt kérdés
Hàny sorozatot érdemes csinálni mellre és hátra teljes testedzèsnèl? Heti 3 alkalom.

2019. júl. 13. 11:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kezdő vagy?

Akkor olyan 60-80 ismétlés a munkasorozazokban szétosztva a hétre. (Hátra mehet egy picit több is mivel az nem csak 1 nagy fő izomcsoport, de azért van ott is bőven átfedés a gyakorlatoknál.

2019. júl. 13. 12:27
 2/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod. Egy éve edzek, inkább csak edzegettem de most komolyabban akarom. Kèrdèseim:

Hátra mennyi ismètlès menjen akkor?

Akkor szerinted így jó, H : 3 sorozat, 12, 10, 8 ismètlès?

Miért van az, hogy mindenhol azt olvasom,hogy max 60 perc legyen egy edzès? És naturàlba két óràkat nyomnak? Én 50 perctől úgy kidőlők, H mozogni sem tudok.

2019. júl. 13. 12:59
 3/13 anonim ***** válasza:

Simán lehet hosszabban edzeni nagurálban. Én igez, erőre edzek elsődlegesen, de nattyban is a hosszabb napjaimon megvan a 2-2.5 óra. (Több nehezebb sorozat 3-5 perces pihenőkkel) De természetesen nem kötelező, és a kevesebb edzésmúlttal rendelkezőknek nem is feltétlenül ajánlott.

Lényeg a lényeg, jól csinálod.

Én személy szerint beleraknék egy nehezebb, >5 ismétléses sorozatot (a húzódzkodásra meg

2019. júl. 13. 13:08
 4/13 anonim ***** válasza:

Bocs, elküldtem véletlen

... A súlyozott húuódzkodásra/lehúzásra és a fekvenyomásra. De nem kötelező, ha figyelsz a folyamatos terhelésnövekedésre, akkor jól lehet fejlődni csak 8+ ismétléssel is.

2019. júl. 13. 13:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Utolsónak,

Akkor érdemesebb nagyobb súlyokkal dolgozni és növelni a sorozatok közötti pihenőidőt? Most szigorúan 60 másodpercet pihenek..de rohadtul elfáradok.

Azért kérdem mert a neten mindenhol a kortizollal riogatnak....

2019. júl. 13. 13:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Kísérletezd ki és pihenj annyit, amennyire szükséged van.

Én utálok keveset pihenni (<2perc) mert akkor viszonylag gyorsan és jelentősen visszaesik a teljesítményem.

2019. júl. 13. 13:26
 7/13 anonim ***** válasza:
De 5 perc fölé nem kell menni, mert ott már elhanyagolható lesz a pihenés által okozott különbség.
2019. júl. 13. 13:27
 8/13 anonim ***** válasza:
-a legtöbb esetben-
2019. júl. 13. 13:27
 9/13 A kérdező kommentje:
Megtisztelő egy kérdés. A súlyokon milyen időközönként érdemes emelni? Vagy hogy kell csinálni?
2019. júl. 13. 14:00
 10/13 A kérdező kommentje:
% megtisztelő % - még egy
2019. júl. 13. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!