Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vajon tényleg megállt a fogyásom?

Vajon tényleg megállt a fogyásom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Próbálok rövid, lényegre törő és tömör lenni :)

3 éve teljesen felhagytam az edzéssel és ezzel együtt az életmóddal is, gyakorlatilag 10 éves edzésmúltat dobtam el magamtól egy új lehetőség miatt, ami a munka volt. Rengeteg időt és munkát öltem bele az új állásomba, és eljutottam végre oda, hogy ön rendelkezzem a cégnél (gyakorlatilag teljes mértékben szabad kezem van) és újra jut időm magamra és családomra. Ez a három év kihagyás sajnos 25 kiló többletet jelentett számomra, januárban 103 kiló voltam, de elkezdtem diétázni februárban, de edzeni még nem jártam el. Júniusig elértem a 88 kilót (-15 kiló 18 hét alatt), ekkor úgy éreztem ideje elkezdenem újra edzeni, de ki szeretném emelni, hogy az étrenden semmit sem változtattam az idők teltével. Most 86 kiló vagyok, vagyis 6 hét alatt csak 2 kiló ment le.

Az edzések iszonyat rosszul mennek, kiadom magamból a maximumot, de egyszerűen úgy érzem, hogy nincs energiám, lábazásnál többször is úgy leesett a vércukorszintem, hogy percekig nem tudtam felkelni... szóval tényleg csúcsra járatom magam, mint régen tettem

Én arra gondolok, hogy elkezdtem visszaszedni azt az izomtömeget, amit régen "hordtam", de olyan kevés energiát viszek be, hogy én ezt nem tudom elképzelhetőnek tartani. Tükörben is ezt látom, de akkor sem akarom elhinni, ezért is érdekelne, hogy ti erről mit gondoltok

Az étrendem a következő (ha van valami észrevétel, szívesen fogadom a tanácsokat ezzel kapcsolatban is):

6 óra casein 20g

zab 20g

tej 100 ml

9 óra Csirkemell 130g

rizs 35g

kókuszzsír 7g

12 óra Csirkemell 130g

rizs 35g

kókuszzsír 7g

tej 100ml

15 óra casein 20g

zab 20g

18 óra Tejsavófehérje 40g

zab 40g

csirkemell 130g

Kókuszzsír 7g

21 óra casein 40g

A tejet a kávéhoz iszom :)

Egyébként 24F

2019. júl. 10. 20:23
 1/3 A kérdező kommentje:

Ezt még elfelejtettem :D a makrók összesítve:

Fehérje 200g

Szénhidrát 120g

Zsír 45g

Összeses: 1720 kcal

2019. júl. 10. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincsenek jol beallitva a makróid, ezert nincs energiad az edzesre. Több szenhidrat kéne, mehetne edzes előtt is, hogy ne essen le a vercukor szinted. A feherjebol vegyel le kicsit, mondjuk 30-40 g-ot és add hozzá a szénhidráthoz
2019. júl. 11. 08:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, szerinted hol kéne visszavenni a fehérjét? És hova szúrjam be a ch-t, vagy osszam el egész napra?
2019. júl. 11. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!