1 év alatt mennyire tudnám magam kigyúrni? Több lent.
Figyelt kérdés
25 éves (F) 86kg vagyok. Nem vagyok dagadt csak a sok ülés miatt felhalmozódott a hasamon meg a mellemen a zsír ami már undorító nem tudok felvenni úgy egy polót, hogy ne látszódjon a zsíros mellem meg a hasam. Elterveztem, hogy jövő nyárra szeretnék egy teljesen fitt testet (mellizom,kar,has stb...)
Itt egy link ahol van 4 kép. Remélem nem tiltja a szabályzat a linkeket.
Én már az elsőnek is örülnék de ha 1 év alatt sikerülne a 3-mas vagy a 4- es az király lenne. Persze eleinte itthon kezdeném az egészet fekvőtámasz, szoba bicikli ,hogy felkészítsem a testemet a további munkára. Szerintetek itthon is jó gyúrni vagy csak kondiba lehet ezt elérni? Tehát 1 év alatt el tudom ezt érni? Miket kellene csinálnom, hogy így nézzek ki. Teljesen tapasztalatlan vagyok ebbe a témába aki tudna legyen szíves segítsen nekem. Előre is köszönöm.
Xdd fekvőtámasz. Menj kondiba am, jó kaja és heti 3 eddzés. 1 év alatt simán összejön még viszonylág vénség sem vagy.
2019. júl. 8. 06:54
3/7 A kérdező kommentje:
Fekvőtámasszal mi a bajod? :D
2019. júl. 8. 19:04
4/7 anonim válasza:
Az hogy fekvőtámasszal te nem fogod magad kigyúrni, csak egy alap erőnlétet ad semmi többet. Jó dolog, megéri csinálni, de ne várj tőle semmit.
2019. júl. 9. 13:23
5/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értelmezem akkor ez egy nagyon nagy döntés az életemben mert ha belekezdek akkor azt életem végéig kell csináljam, hogy fenttartsam a fizikumom. Otthon akkor nem lehet csak is konditerembe? Futás, súlyok, otthoni kardio, nem elég mert nem fog semmi látszódni? Mondjuk az első fél évben. Megmondom az őszintét nem nagyon szeretnék kondiba járni. Ha vennék súlyokat 2 kezes egy kezest stb meg otthon megcsinálom azokat amiket fentebb leírtam akkor az úgy már jó lenne?
2019. júl. 9. 16:27
6/7 anonim válasza:
Miért nem állsz neki???
Miért vagy bizonytalan??
Már rég neki kéne hogy állj...
2019. júl. 12. 18:27
7/7 anonim válasza:
Igen ez egy életen át tartó dolog, főleg az elején. Nincsen abbahagyás mert akkor lósz@rt nem ért a több százezer forint es a rengeteg munka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!