A bicepszemnek ezt a részét milyen gyakorlatokkal tudnam fejleszteni? Valaki help!?
Itt a bicepszemnél(kicsit lentebb) nincs izom.. ott vége van kb.
Milyen gyakorlatok segítenének ezen? Azthiszem valami tapadás a neve, de nem tudom. Illetve kissullyal sokat vagy nagysullyal keveset kell ehhez?
Itt a kép mire gondolok: [link]
Ezért menj és okold a szüleidet mert genetikának hívják, veled született dolog amin nem lehet változtatni. Ilyen az izomtapadásod és az izom formája ami egy fix dolog. Az izmokat formálni nem lehet csak a méretüket növelni! pl olyan hogy bicepsz csúcsosítás nincs, félreértések elkerülése végett.
Kezdő vagy, még bármit csinálsz fejlődni fogsz tőle. Alacsonyabb ismétlésekkel még ráérsz később, használj közepes-magas ismétléseket egyenlőre, meg egyél sokat, jót és meg lesz az eredménye:)
A többiek mindent leírtak arról, amit tudni szeretnél. Én csak annyit tennék hozzá, hogy olvasgass többet az interneten erről a sportról. A bicepsz egy huszadrangú segédizom, már a kérdésedből is látszik, hogy feleslegesen túl sokat koncentrálsz rá. Ha van egy jó edzésed, nem is nagyon kell rá külön gyakorlatokat csinálni.
Itt egy prioritás lista:
1. Comb
2. Hát
3. Derék (gerincet kímélve)
5. Lapockák (rotátor izmok)
6. Váll
7. többi
Ennyi hülye vàlaszolót...
Örülni kell neki hogy olyan, ha széles az a rész, vastagabbnak látszik a felkar.
Teljesen normális átlagos a formája.
Nekem is ilyen volt anno mikor elkezdtem.
Tömeg kell rá.Végezz 3-4 gyakorlatot 8-20-as ismétlés tartományban.
Gyakorlatok körül válogass te kismillió féle van :D
Csak mert en tegnap beszeltem szemelyesen valakivel es o azt mondta h amig nem formás a bicepszem addig magas ismetlesszammal csinaljam es kicsit forgassam be a kezem(egykezes sulyzoknal)
Viszont meg azt szeretnem kerdezni, hogy melyik a leghatásosabb bicepsz gyakorlat? Szoktam csinalni a kalapacsot, meg azt amikor beforgatni kell,majdnem ugyanaz, csak nemtudom melyiket erdemes tobbet hasznalnom.
ha ki kell emelnem a legjobb gyakorlatokat akkor szerintem mindenképp karhajlítás franciarúddal és kalapács bicepsz
sőt ez a 2gyakorlat 5-5sorozattal bőven elég is lehet bicepszre ha már elég az intenzitás is az edzésen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!