Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan lendüljek túl ezen a...

Hogyan lendüljek túl ezen a kezdeti mélyponton?

Figyelt kérdés

Ismét el akarok kezdeni edzeni, pár éve nagyon sokat mozogtam és hiányzik. Akkor sajnos nem igazán volt látszata, mert nem figyeltem oda a kajálásra, aztán elsodort az élet. Most vagyok abba na helyzetben, hogy végre időm lehetőségem mindenem meglenne arra, hogy edzek, de képtelen vagyok.

1-2 hetente rá tudom venni magam egy darab edzésre, aztán megint nem edzek, mert teljesen bennem van az, hogy "minek, nincs látszata stb" pedig nyilván tudom, hogy nem lesz látszata, meg nem fogok egy óra után ismét jó kondiban lenni. De ez valahogy annyira nyomaszt és bekerültem ebbe az ördögi körbe, ahonnan nem tudom, hogy keveredjek ki.

Tudom, hogy ez kis problémának tűnhet sokatoknak, és azt lehet rámondani hogy "ne gondolkodj, csináld és kész" de számomra elég nagy problémát jelent ,mert már hónapok óta megy a huzavona és nem tudom, hogy embereljem meg magam.

Köszi a tippeket előre is.

2019. jún. 21. 10:46
 1/3 Halmai Annamária ***** válasza:
Kezdj el edzeni minden nap de először csak 15 percet. Aztán emeld az időt minden héten újabb 5 perccel például.
2019. jún. 21. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi a célod egyáltalán az edzéssel? 2 hetente lenézni a kondiba és csinálni valamit semmire sem jó. Ez nem olyan sport, ahol elég a kisujjad felemelned az eredményekért.
2019. jún. 21. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
ha nincs kedvem edzeni,van ilyen,akkor betolok valami pörgetőt előtte.:) Érzem,hogy megy föl a pumpa ,elkezdem csinálni. Tök jók azok az edzések is a végére.
2019. jún. 21. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!