Fociról van szó! Segítséget illetve véleményt kérnék! Hogy lendüljek formába?
Figyelt kérdés
Tegnap volt egy nagyon rosszúl sikerült edzésem és a következőn bizonyítani szeretnék ami pénteken lesz.. A lényeg annyi lenne hogy kiváncsi vagyok hogy ti ilyenkor mit szoktatok csinálni.. a szezon elejére formába kellene lendüljek.. ennél a csapatnál friss vagyok még.. új játékos.. és azt szeretném ha pozitívan csalódnának bennem az edzéseken illetve a meccseken is.. segítsetek.. köszönöm ;) valami edzés terv esetleg h. formába lendüljek ?2010. júl. 28. 17:16
1/5 anonim válasza:
semmit nem tudsz csinálni, vagy jó vagy, vagy nem.
adj bele mindent, de szerintem ez egyértelmű, stresszelj, de ne menjen át izgulásba, félelembe, parázásba.
stressz az önmagában jó.
7 évet fociztam, mindig kezdő voltam.
2/5 anonim válasza:
hát sztem meccsek meg fontos edzések előtt feküdj le korán és aludj sokat
mást nagyon nem tudsz tenni...
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket.És a pihenés az mondjuk tényleg nem ártana.. Köszönöm ;)
2010. júl. 28. 18:49
4/5 anonim válasza:
Gondolom nem rég kezdtetek el edzeni,mert mi is csak most kezdtünk el nyári szünet után.Én már 8 éve focizok és eddig 2 edzés volt,még én se lendültem formába akkor te mit vársz?Idő kell hozzá és edzésen próbálj meg mindent kiadni magadból és jól fáradj el.
5/5 adorjan95 válasza:
Én az első edzések előtt pár héttel kondizok,futok,kapura lövöldözgetek.Szerintem az a fontos hogy ne menj ki a formából teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!