Edzőtermi súlyzós edzés mellé kis itthoni kiegészítés, hogy formába lendüljek?
Figyelt kérdés
Heti 2-3x van lehetőségem egy jól felszerelt konditerembe elmenni, ahol az ottani dolgokat tudom csinálni rendesen, de szeretnék itthon mellette kicsit edzeni még, hogy a saját testsúlyommal könnyebben tudjak dolgozni és legyen egy kis erőnlétem. Itthon egy húzódzkodó rudam és két 5 kg-s kézi súlyzóm van (tudom elég kicsik, de sajnos ez van csak...). Mivel lenne érdemes nekikezdeni, mit tegyek?2014. aug. 26. 22:58
1/2 anonim válasza:
Miért akarsz otthon is edzeni, heti 3 edzőtermi alkalom mellett? Nem arról van szó, hogy úgy érzed túl gyengus vagy a nyilvános edzőtermi légkörhöz? Mert ezzel nem kell foglalkoznod. :) Járj csak el, és ott segítenek a tapasztaltabbak. És miért kell azzal foglalkoznod hogy a saját testsúlyoddal könnyebb legyen dolgozni??? Erre találták ki a csigás hátgépet...tolódzkodással meg eleinte és kezdő szinten nem kell még foglalkoznod.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem, nem arról van szó :) Csak mellette kosárlabdázom, csak sajnos már csak hobbi szinten és a sulis edzések előtt szeretnék kicsit formába lendülni, pl. futni is el akarok járni. A saját testsúlyos edzés meg vonzó, kis húzódzkodás, ilyesmi :)
Nagyon aktív nyaram volt, sokat izmosodtam, tömegem is nőtt, erősödtem is.
Ez most nem a növésről szólna, de jó lenne, ha meg tudnék mozdulni a szezonra és megfelelő állóképességem is lenne, vagy legalább megfelelő alap :)
2014. aug. 26. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!