Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Konditerem heti 5x?

Konditerem heti 5x?

Figyelt kérdés
Üdv!Arra gondoltam,hogy szeptembertől heti 4-5x elmegyek kondizni.Nagyon komolyan gondolom,és szeretnék normálisan kinézni.17 éves fiú vagyok 189 cm és 67 kg.Mindenféle tanácsok,étrendek érdekelnének amitől könnyebb lesz.Köszönöm előre is

2014. aug. 26. 15:10
 1/8 anonim ***** válasza:
2014. aug. 26. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne menj heti ötször.

Menj háromszor, minden edzés nap után tarts egy pihenőnapot. Az izom akkor épül, amikor pihensz, a heti 5 edzés már kontraproduktív.

2014. aug. 26. 16:04
 3/8 A kérdező kommentje:
A kontra-produktív mit jelent?
2014. aug. 26. 16:25
 4/8 anonim ***** válasza:

Azt jelenti, hogy az eredeti szándékkal ellentétes hatást vált ki.

Szóval 5 edzés egy héten jól hangzik, mégsem ideális, mert az izmoknak nem lesz ideje regenerálódni.

2014. aug. 26. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Amúgy miért? Ha minden nap csak 1 izomcsoport és pl ilyen felosztásban.

mell-hát-váll-láb-kar.

Így is szar lenne ? Mert én eddig így edzettem,de akkor érdemes lenne 3,max 4 nap edzeni?

2014. aug. 26. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Kezdőként heti 3 egész testes edzés és tömegnövelő étrend kell neked. Olvasd el a sárga kapszula című könyvet és sokkal okosabb leszel. Ennek a könyvnek az elolvasása az első lépés amit megtehetsz a cél érdekében. Google-ba beírod, hogy: sárga kapszula .pdf , letöltöd és mehet az olvasás. Nem egy 500 oldalas regényt kell elképzelni, hamar megleszel vele, de a tudás amit kaphatsz belőle az hatalmas.
2014. aug. 26. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Menj fel a body.builder oldalára, és az edző válaszol rovatban tedd fel a kérdésed Drugs Bunnynak. Ő segítőkész, kedves és nagyon megértő. Egy jó edzéstervet összerak számodra :)
2014. aug. 26. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:

#7 és tényleg.

[link]

2014. aug. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!