Havi 30 ezerbol ki lehet hozni megfelelo etrendet?
Figyelt kérdés
2019. jún. 19. 11:31
2/9 anonim válasza:
Attól fúgg, hogy egyedül élsz-e? Mert ha 2 főre számoljuk, akkor nem! Ha egy főre akkor talán, de okosan kell csinálni! Nézni kell az akciókat, mi hol olcsóbb...stb.
5/9 anonim válasza:
Napi 1000 forintról beszélsz. Kb esélytelen.
6/9 anonim válasza:
Testsulytol fugg, de a 30ezer elegge keves.
7/9 anonim válasza:
30-ból minőségi étrendet nem hiszem. Én 40 ezerből már raktam össze tömegnövelő étrendet 75kg-ra (3000kcal, 400g+ szénhidráttal, és 160g fehérje napi bevitelnek(por is)). Úgyhogy szerintem 30-ból nem, de 40/hó környékén már simán.
8/9 anonim válasza:
Nemhiszem. Kozephalado szinten ez kb. a havi husfogyasztasod fedezi, halado szinten arra sem eleg. Kezdokent nagyon perem, hogy bele lehet-e zsufolni. Ettol fuggetlenul nem kell meghatralni, csinald, egyel amennyit tudsz, majd valtozik. Nem halsz bele ha nem 150, csak 110g feherjet viszel be fel evig (random szamok).
9/9 anonim válasza:
A súlyodtól függ. Ha még csak 60-70 kiló vagy, akkor lehetséges.
Csirkemell: 1350-1400 ft/kg
Zab: 460 ft/kg
Rizs: 300 ft/kg
Fagyasztott zöldbab: 450 ft/kg
Ezekből ki lehet hozni egy nagyon alap étrendet. Én most 90 kilósan ezekre alapozva kb. havi 35-40 ezret költök kajára, szóval mondom ha kisebb vagy még, akkor annál kevesebbet kell venni is belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!