Ha megisztok egy doboz kólát pl, azt is beleszámoljátok a CHtokba? (tömegelés, szintentartás és diéta esetén is)
Persze, hogy beleszámolom.
Amúgy, ha nagyon ki vagy merülve, egy komolyabb nap és edzés,. szauna stb után.. akkor annyira nem is vadállat dolog egy-egy doboz cukros lötty.
Hát kedves utolsó, szerintem egy egy sport, egy hobbi, vagy kinél még annál is több, de aki nem versenysportló, élsportoló, annak teljesen felesleges ennyire full komolyan venni, hoyg hetente 1 x ne férjen már bele egy üdítő..
Kérdésre:
Tömegelés esetén teszek rá
szintentartani nem szoktam, mert nem zsírosodom egy szint felé
diétában meg néha volt már hogy belecsaltam ilyennek, de többnyire igyekeztem kompenzálni a maradék étkezéseimmel, vagy csak ment tovább minden a megszokott szerint)
Annyira veszem komolyan, hogy már 16 éve e szerint élek. Ha mindent patent betartnék, már elástam volna magam. Csaló napok, kihagyott edzések, kialvatlan éjszakák nélkül nem tudod hosszú távon űzni. Ezért írtam, hogy megvan a helye és a módja a kólának. Az étrend, hova tovább az életmód nem egy-egy napon fog múlni.
Mindazonáltal, ha valaki versenyzői babérokra tör, akkor megértem hogy mindent betart. És talán akkor is, ha brutális szálkásításba kezdett. Nade kérem, ezek 4-6-8 hetek. Aztán jön a tömegelés, meg a visszatöltés. Utóbbinál pedig két-három napig még a gyorsétteremek is bőven játszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!