Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha megisztok egy doboz kólát...

Ha megisztok egy doboz kólát pl, azt is beleszámoljátok a CHtokba? (tömegelés, szintentartás és diéta esetén is)

Figyelt kérdés
Tudjuk, hogy nem egészséges, meg hogy nem jó, de nem ez a kérdés.
2019. jún. 18. 18:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy beleszámolom.

Amúgy, ha nagyon ki vagy merülve, egy komolyabb nap és edzés,. szauna stb után.. akkor annyira nem is vadállat dolog egy-egy doboz cukros lötty.

2019. jún. 18. 18:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
2019. jún. 18. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Hát első nem tudom, hogy neked mik a céljaid, mennyite veszed ezt az életmódot komolyan (kommented alapján nem igazán) de egy kóla, egy normális étrendbe nem fér bele. Aki kicsit is odafigyel az egészségére az nem issza azt a fekete mérget. Soha, semennyit, kicsit se.
2019. jún. 18. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát kedves utolsó, szerintem egy egy sport, egy hobbi, vagy kinél még annál is több, de aki nem versenysportló, élsportoló, annak teljesen felesleges ennyire full komolyan venni, hoyg hetente 1 x ne férjen már bele egy üdítő..

Kérdésre:

Tömegelés esetén teszek rá

szintentartani nem szoktam, mert nem zsírosodom egy szint felé

diétában meg néha volt már hogy belecsaltam ilyennek, de többnyire igyekeztem kompenzálni a maradék étkezéseimmel, vagy csak ment tovább minden a megszokott szerint)

2019. jún. 18. 21:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Annyira veszem komolyan, hogy már 16 éve e szerint élek. Ha mindent patent betartnék, már elástam volna magam. Csaló napok, kihagyott edzések, kialvatlan éjszakák nélkül nem tudod hosszú távon űzni. Ezért írtam, hogy megvan a helye és a módja a kólának. Az étrend, hova tovább az életmód nem egy-egy napon fog múlni.

Mindazonáltal, ha valaki versenyzői babérokra tör, akkor megértem hogy mindent betart. És talán akkor is, ha brutális szálkásításba kezdett. Nade kérem, ezek 4-6-8 hetek. Aztán jön a tömegelés, meg a visszatöltés. Utóbbinál pedig két-három napig még a gyorsétteremek is bőven játszanak.

2019. jún. 18. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
kóla nem fér bele? mert szerinted a verseny sportolók nem isszák? válogatott edzőtáborban elbújnak és adják körbe a 2 literes kólás üveget ,mert az edző megtiltotta, de már annyira ki vannak.. csak szólok én saját szemmel láttam, mindegy milyen sport.
2019. jún. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!