Hogyan tudnám eltüntetni a mellemről a felesleget?
17 éves vagyok 172cm és 70kg jelenleg. A velem egyidős korú fiúknak nincs ekkora "mellük" és akik velem egymagasságban vannak hasonló súllyal azoknak sincs.. alapvetően nem vagyok kövér,azt mondják egyáltalán nem látszik meg a 70 kiló.
Félek,hogy műtét kelleni fog ehez az egészhez,de szeretnék valami megoldást találni erre az egészre,mert ha le kell venni a pólót pl:orvosi rendelőben eléggé kényelmetlenül érzem magam..
Mit tegyek?
Hogyan edzek vagy mit csináljak?
A műtét mennyibe kerülne?
Tuti gyno? Nem lehet mégis csak felesleg? Képet tudnál feltölteni?
Amúgy ha tényleg gynecomastia akkor ott a műtét az egyetlen megoldás.
Szerintem inkább edzeni kezdj rá.
Interneten találsz millió+1 féle edzéstervet függően attól, hogy otthon edzel rá bármi féle felszerelés nélkül, vagy edzőteremben. :)
#3as vagyok.
Viszont ha úgy érzed, baj van, akkor meg menj el kivizsgálásra vele, ne halasztgasd! :) sok sikert, hogy elérd a célod!
Köszönöm szépen! Mindenképpen jó lenne eltávolítani ezt az egészet mert kissebb depresszióba kerültem már emiatt.
Természetesen edzeni fogok! Mindent megteszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!