Ti mennyire csináljátok szabályosan a fekvenyomást?
Figyelt kérdés
Csak egy kis felmérésként.
Én az elejétől kezdve paused benchet csinálok, mert anno úgy tanították és azt szoktam meg.
De egyszerűen alig látok bárki mást így csinálni, és érdekel, hogy ti hogy vagytok vele. Touch n go? Vagy hozzá sem érintitek?
2019. jún. 7. 14:44
1/6 anonim válasza:
Én hozzáérintem, egy pillantra megállítom és fel.
2/6 anonim válasza:
Maxolásnál (5-3-1) láblökést alkalmazok, minden másnál touch n go.
3/6 anonim válasza:
pillanatra megállítom a mellem felett kb 1-2 centivel és nyomom ki
4/6 anonim válasza:
Nem állítom meg, mert akkor hamar besavasodik és lőttek a hipertrófiának. Nem készülök versenyre, ahol a max mellé még meg is kéne tartani lent egy picit. Hozzáérintem és lököm.
5/6 anonim válasza:
En sem allitom meg, eppen hogy hozzaerintem a mellkashoz es nyomom egybol. A negativ szakasz joval lassabb/kontrollaltabb mint a nyomas.
6/6 anonim válasza:
Én viszonylag gyorsan csinálom, mellem erintem és nem engedem fel teljesen, ugy érzem a végén csak a tricepszem dolgozik.
brologic: Zeroooo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!