Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kreatint lehet l-karnitinnel...

Kreatint lehet l-karnitinnel szedni?

Figyelt kérdés

Néztem a neten videókat meg olvasgattam, hogy kreatint ha szed valaki akkor megnöveli kicsit a tesztoszteronszintet és ezáltal nagyobb izmaink lehetnek. Amikor hallgatom egyszercsak mondja a pali, hogy ő is szedte a kreatint és úgymond "elvizesedett" tőle. Gondolom azáltal mert a kreatin tömegnövelő szer. Innen jön a kérdés hogy kreatint lehet l-karnitinnel szedni mivel ha jól tudom az L-karitin szálkásításra van. Szeretném megőrizni a szálkás fizikumomat. Nemrég kezdtem szedem a kreatint ilyen formában: [link]

[írjátok le ha csak hülye vagyok]

#táplálékkiegészítő #kreatim #l-karitine
2019. jún. 4. 17:16
 1/2 anonim ***** válasza:

A kreatin transzportra való. Azt csinálja, hogy a tápanyagokat az izom a juttatja vízben oldva gyakorlatilag. A tesztoszteron szintedre nincs önmagában ráhatással.

"A szívizom számára, valamint a növekedéshez, fejlődéséhez és az izomzat fejlődéséhez nélkülözhetetlen. Helyreállítja a normális szívműködést, javítja az izomzat oxigénellátását. Rendkívül fontos, mivel zsírégető hatású. Ez az aminosav-származék működteti azt a szállítórendszert, mely a zsírsavmolekulákat a sejtek mitokondriumába szállítja. Tehát a zsírfelhasználás függ a jelenlévő karnitin mennyiségétől. Az emberi szervezetben a májban, az agyban, valamint a vesében szintetizálódik."

Mivel nem zavarják egymást, ezért hozzá keverheted nyugodtan.

Még annyi, hogy a kreatin amit vizesít, az gyakorlatilag az izomzatod energiaraktára az aktuális 100%-ra töltve. Ha abbahagyod, a felesleget kipisiled/elégeted pár nap alatt. Nem az izmod csökken, csupán a raktár lesz mit tudom én... 100 helyett utána 60%-on.

2019. jún. 5. 02:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Az idézett szöveg pedig az L-karnitinre vonatkozik, az lemaradt.
2019. jún. 5. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!