Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elég nagyot ugrottam most...

Elég nagyot ugrottam most kinézetre, sokat fejlődtem, viszont a hasam zavarja a páromat?

Figyelt kérdés

Nem mondanám igazán kockásnak, szerintem még pont jó.. nyilvánosan ide nem tennék képet, de privátban küldök,ha úgy van..

Inkább az erdekelne, ki hogy áll az ilyesmihez? Valóban sok az ha sejtelmesen látszik pár kocka? Vagy ez is ízlés kérdése? Én továbbra is noeisnek erzem magam.

Azt hiszem tettem ide már fel kérdést, nemtudom képpel vagy sem.. Anyuka vagyok, tehát ha beképzeltnek nézték, ha nem, de szerintem ahhoz képest csinos vagyok. Talán ez zavarhatja kicsit a páromat?

2019. máj. 26. 21:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nagyon jól nézel ki, egyáltalán nem sok.

Látszik a sok munka és odafigyelés, gratulálok hozzá!

A párod pedig legyen büszke rád, anyaként főleg megérdemled, nem sokan képesek erre! :)

2019. máj. 28. 00:39
 12/14 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
Nem sok egyáltalán. Dehát ahány ember, annyi ízlés.
2019. máj. 28. 06:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Remélem majd neki is jobban tetszik így. :)

A kupi miatt elnézést a háttérben.. :/

2019. máj. 28. 07:44
 14/14 anonim ***** válasza:
uristen, de szeretnek ilyen hasat:( hogy csinaltad es mennyi ido alatt?
2019. jún. 11. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!