Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Elég nagyot ugrottam most...

Elég nagyot ugrottam most kinézetre, sokat fejlődtem, viszont a hasam zavarja a páromat?

Figyelt kérdés

Nem mondanám igazán kockásnak, szerintem még pont jó.. nyilvánosan ide nem tennék képet, de privátban küldök,ha úgy van..

Inkább az erdekelne, ki hogy áll az ilyesmihez? Valóban sok az ha sejtelmesen látszik pár kocka? Vagy ez is ízlés kérdése? Én továbbra is noeisnek erzem magam.

Azt hiszem tettem ide már fel kérdést, nemtudom képpel vagy sem.. Anyuka vagyok, tehát ha beképzeltnek nézték, ha nem, de szerintem ahhoz képest csinos vagyok. Talán ez zavarhatja kicsit a páromat?

2019. máj. 26. 21:37
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Kepfeltolto oldalt tud ajánlani valaki?
2019. máj. 26. 21:38
 2/14 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet!
2019. máj. 26. 21:45
 3/14 anonim ***** válasza:
Kepfeltoltes(pont)eu például.
2019. máj. 26. 21:46
 4/14 anonim válasza:
Küldj képet
2019. máj. 26. 21:56
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ízlés kérdése is, de magam részéről, engem motiválnál és szívesen edzenék együtt ilyen ambiciózus Növel! Párod is Veled tarthatna, bár nem tudom Ő sportol e?

Képet küldhetsz, ha gondolod.

2019. máj. 26. 22:24
 6/14 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
A leírás alapján nem sok. Nem értem, miért zavarja a párod.
2019. máj. 27. 06:57
 7/14 anonim ***** válasza:
A férjed egy idióta
2019. máj. 27. 13:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Ízlés kérdése. Én rommá vagyok gyúrva és igen szálkás vagyok már több, mint egy évtizede, gyerekem is van és a kismama párom is szokott edzeni. Viszont én sem preferálom a szálkás, tónusos izomzatot egy nőn. Legyen szép kerekded a feneke és a combja, vékony a dekera, feszes a karja, de ne tónusos. Engem az kifejezetten taszít.
2019. máj. 27. 18:41
 9/14 A kérdező kommentje:

8# én pont olyannak mondanám magam, amit te le írtál h milyen is legyen egy nő.

Bár ma eközben már kibujt a szög a zsákból. Elmondtam Neki az itteniek anonim véleményét is. Egyetért végül. Hosszú lenne leirni :) féltékeny röviden. Pedig semmi oka. De azért köszönök minden véleményt.

2019. máj. 27. 22:19
 10/14 A kérdező kommentje:
2019. máj. 27. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!