Úgy is mehet a heti fél kilós fogyás hogy közbe kb 2000kalóriából 500 édesség?
Figyelt kérdés
Ez mindíg is érdekelt, régebben nem szálkásítottam, most viszont felmentem 15 fölé és már nem olyan szép az a 6 kocka :D Alapjáraton kb 300-500kalória édesség mindíg van naponta, tudom hogy nem a legegészségesebb de ez van.2019. máj. 22. 15:03
1/13 A kérdező kommentje:
80kiló vagyok, 72-75környékére mennék le, de a tükör a legbiztosabb természetesen, pontosan ilyenek a makrók: (Össz 2200kalória) 140g fehérje, 275g szénhidrát, 60g zsír.) Fehérjét nem akarok feljebb vinni, szerintem 1.5tsk elég, és nem is nagyon bírok többet enni. Esetleg a szénhidrátot lentebb vegyem, mit tanácsoltok? Az a 2200 kalória is kérdéses.
2019. máj. 22. 15:06
2/13 anonim válasza:
Annyira fontos a napi szinten édesség fogyasztás?
3/13 A kérdező kommentje:
Jó, kis túlzás az a 500, de egy sima csoki, ami alapból 230 kalória mindíg lecsúszik.
2019. máj. 22. 15:11
4/13 anonim válasza:
csokival nem tudsz szálkásodni..
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a megfogalmazott, indokolt válaszod. *joke*
2019. máj. 22. 15:14
6/13 anonim válasza:
Ha belefér a kalória múnuszos napi étrendedbe akkor fogyhatsz . Bár nem a legmegfelelőbb akkor ha szálkásodni akarsz
7/13 anonim válasza:
Lepontohatsz. Attól még ez az igazság senki nem fog meg vigasztalni hogy egyed csak a csokit a szálkásításhoz..
Kaja minősége számít nem a mennyiség ha mennyiség számítana akkor a napi 1 falatozos dagadt nő már csont sovány lenne... Lelassítja az anyagcserét és gyorsabb felszívódású.
8/13 anonim válasza:
Elárulom neked én tömegelésnél 600-700gr szénhidráthoz 1 édességet se eszek.
9/13 A kérdező kommentje:
Megtapasollak, de ha itt pattogsz nem leszel 1 kicsivel se több :D Hülyeséget meg ne beszélj mert fáj olvasni.
2019. máj. 22. 18:37
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor Torma Valentinnal miújság ha itt tartunk? Ő is eszik mindennap csokit, és még is faszán néz ki :) Pár évre hagyd el az oldalt szerintem, majd ha kicsit felnőttél agyba akkor válaszolgass.
2019. máj. 22. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!