Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ez a túrós...

Mit gondoltok, ez a túrós süti fogyasztható néha, ha fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés

[link]

A második recept.

2018. szept. 1. 22:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Bármivel lehet fogyni, csak kalóriadeficit legyen.

Hogy mennyire előnyös számodra, azt nem tudhatom. Nekem éhesen ráesni az egészre rossz ötlet lenne (bár van az a biciklitúra, ami után csokival leöntve is megehetném az egészet), 1-2 szelet viszont simán beleférne (nem a legkeményebb ketogén diétámban, de máskor bármikor). A hozzávalókkal sincs gond egy átlagos diétázó számára. Jó kis fehérjedús cucc, nem ad rossz makrókat nagyobbacska mennyiségnél sem.

2018. szept. 1. 23:13
 2/4 anonim válasza:
0%
Persze ez így néha belefér ha uabpehelylisztel és eritrittel csinálod!Csak ne vidd túlzásba!!
2018. szept. 2. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem még normál összetevőkkel is belefért súlycsökkentés alatt... persze csak néha.
2018. szept. 3. 08:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Simán belefér. Én csak a cukrot cserélem le minden sütiben eritritre, számomra így teljes az ízélmény és kövezzetek meg, de megmondom őszintén én a kollégáimat etetem. :D

Csinálok egy adag sütit, aminek tudom hogy max a felét esszük meg a párommal, de inkább csak a negyedét... (Fél adagok sütése nekem valamiért nem megy, lehet béna vagyok.) A többit beviszem a munkahelyemre és megetetem az útba esőkkel. :) Ők mondjuk ezt imádják és én is imádom, hogy nem érzem rosszul magam, mert tényleg csak az íze kedvéért eszek egy kicsit. Tudom mi van benne, mit tettem bele, kb. mennyit szabad, a többi nem kell. Nincs lelkiismeretfordulás, mert többet sütiztem a kelleténél és tökéletesen tartható ezekkel a diétám is, pedig 2-3 naponta tuti sütizek valamit.

A mérték a lényeg!!!

2018. szept. 4. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!