Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy 170-171 cm magas fiú hány...

Egy 170-171 cm magas fiú hány kg-s legyen ha rá edz?

Figyelt kérdés

Nagyon jó a genetikám, nagyon jól izmosodok elvileg. Már 1 hónapja edzek és 2 kg izmot is fel szedtem elvileg, és már azóta is sokkal erősebbnek érzem magam. Persze megy minden bcaa,fehérjepór,protein és majd tömegnövelő is fog menni , na meg a táplálékom is jó és lessz is De 56 kg vagyok ,néha le megyek 54-re de azt általába hamar vissza eszem , ha van kaja. És vékony testalkat vagyok. Gondolom ha fel mennék olyan 84 kg-re az már sok lenne. Tehát mennyire menjek fel?

Illetve a koksz az tényleg jól jöhet?

2019. máj. 16. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint bcca meg minden szír szar por felesleges főleg kezdőként. Egy átlagos ember 20kg körüli izömtömeget tud felszedni 5-6 év alatt.

ffmi max naturálon 24-25 ezzel kitudod számolni mennyi lehetsz kb max naturálon magaságoddal és adot testzsírszázalékal (neten van rá oldal csak adatot kell beírni).

Jó genetika 1hónap alatt nem tudható meg csak csontvázat tudod szembe venni max még izomtapadást hogy milyen genetikailag ( kicsi derék széles váll, szimetrikus kockahas 6-8db stb)

Koksz ami szteroid annak rengeteg mellékhatása van nem utolsó sorba ha nem fost akarsz magadba szúrni ami 10-20 év múlva mellékhatásokból még többet ad akkor ku.rva drága, így igaz jobb féle hatalmas pénzösszegekbe van.

Elsőre komolyabb mellékhatások nem keletkeznek ezért van hogy sok jött ment szúrja magát.

Véleményem szerint szteroid egy sajátos döntés amit el kell döntenie az embernek magában nem pedig más beszélje rá. De én semmiféleképp nem nyúlnék hozzá 5-10 év edzés múlt előtt és atom nagy genetikai lehetőségek nélkül mert akkor minek ugyebár később elvész amit ad ha nem leszek se profi se versenyző se szponzorált semmit se kapok csak rosszat később.

Nagyjából ennyi. Elején meg nőni fogsz mint a gomba. pláne 56kg-san 170cm az nagyon kevés 70kg ig 12% testzsíral mindenképp elfogsz jutni ennyit tudok mondani.

2019. máj. 16. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Na láttod gyors válasz (30perc alatt) s minden benne van

Bárcsak így menne nekem is

(előző ember)

2019. máj. 16. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
70-71 kg fölé nem fogsz tudni tartósan, kifejezeten szálkásan menni. És ebben a mondatban úgy érzem, hogy minden benne van.
2019. máj. 16. 23:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Annal feljebb lehet menni ilyen 171centin
2019. máj. 17. 00:32
 5/5 anonim ***** válasza:
31%
100 kilo alat egy ferfi csak karacsonyfadisz!
2019. máj. 17. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!