Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen számodra az ideális terem?

Milyen számodra az ideális terem?

Figyelt kérdés
A kérdésem csajoknak szól. Milyen az ideális edzőterem számodra? Mik a legfontosabb szempontok edzőterem választásnál? Mi az ami számodra nélkülözhetetlen egy teremből, milyen extra szolgáltatásokat kedvelsz, stb.
2019. máj. 10. 14:34
 1/4 Andi80018 ***** válasza:

Nagy tér, a gépek se legyenek összezsúfolva, felszerelt, ami nem a gépeket jelenti, hanem pl trx kötél, zsámoly, szőnyeg,lábra tehető szíj, ilyesmik. Nekem fontos a jó zene, elektronikus, nem rap, főleg nem rock. Legyen klíma, normális levegő. Normális cardio park. Kulturált emberek.

Tisztaság a teremben is, az öltözőben is. Szauna. Ne legyen bunkó a reces, legalább köszönjön. Ami még nekem jól jön, mivel nem viszek minden alkalommal ásványvizet, a másfél literes üveg a csap alá férjen. Nem cipelem minden alkalommal a teli flakont. Ünnepek alatti nyitvatartás egész nap. Kb. ezek.

2019. máj. 10. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a vizes megoldás nem lenne rossz, kedvencem mikor direkt csak langyos víz van a csapban, hogy nehogy tudj inni, hanem vegyél a recepción :Dd
2019. máj. 11. 06:41
 3/4 Andi80018 ***** válasza:
Ja, igen. Hál'Istennek, ahová én járok van hideg víz, és alá is fér. :-) Egyébként se vennék ott, inkább cipelném. :-)
2019. máj. 11. 08:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs egy gép sem.

Erőkeretek,fekvenyomó pad,rudak,tárcsák,rönk,kőgolyó,koffer,lengősúly,traktorgumi

2019. máj. 11. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!