Másoknak is ilyen hamar látszódott a súlyzózás?
Figyelt kérdés
3-4 alkalmon vagyok túl de a környezetem is elkezdte kérdezni, hogy járok-e edzeni. Én eddig azt hittem csak beképzelem. :D Jó, nyilván nem lettem izomagy, de kezd tónusos lenni a karom.2019. máj. 3. 08:58
1/7 anonim válasza:
Ritka, hogy ennyitől látszódjon. Vsz. eredetileg is volt rajtad valamennyi izom, csak az edzéstől bedurrant. + kevés zsír van rajtad, így a zsír nem fedi el az izmot. Örülj neki.
2/7 anonim válasza:
Igen meglátszódhat, ha nem volt az adott terültene zsír, ami "letakarja".
3/7 A kérdező kommentje:
De jó, akkor azért. Igyekszem normálisan de változatosan étkezni egy ideje(Legtöbbször pl. zöldség, gyümölcs, csirke, hal, magvak, tojás, ilyenek) és így kezd szépen "leolvadni" a zsír rólam.
2019. máj. 3. 09:16
4/7 anonim válasza:
Ha 18-20 éves kor körül vagy, akkor teljesen normális. A tesztoszteronszinted a csúcson van, és ezerrel építi felfelé az izmaidat.
5/7 anonim válasza:
Igen, normális edzés, étkezés, táplálékkiegészítők megfelelő használata mellett elég hamar meglátszik az eredmény.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a megerősítést! Bár 30 leszek, de így még jobban motivál, hogy hamar van eredménye is.
2019. máj. 3. 17:06
7/7 anonim válasza:
Hát sztem ennyitol nem látszódik! :)
Én 24 éves vagyok, nekem 2 hónap alatt szépen látszódott 2 évvel ezelőtt. Általában ha vki elkezdi először életében akkor az első fél év alatt gyorsan és szépen lehet fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!