70 kilósan mennyit kell kinyomnom fekve hogy versenyezni tudjak? 23/F
Jelenleg olyan 100 kiló körül van a maximum amit kinyomok. Nem dicsekedni akarok ezzel, nyilván nem egy nagy dolog ez.
Az ,, én annyival szoktam bicepszezni " dolgokat ne erőltessétek.
Bocsi, de ez lofutty. 16 evesen Fel ev edzes utan ennyi ment. Nem lenézésből...
Szerintem hagyd a versenyzes dolgot, maradjon hobbinak, mindenki jobban jar.
Békéscsabai Ifjúsági Fekvenyomó Magyar Bajnokság 2017-es eredményei szerint 71 kilósan 110 kilót nyomtak, 74 kilósan pedig 125 kilót.
Elhiszem hogy ti 150 kilós zsírdisznók vagytok akik szalonnával tömegelnek és így képesek vagytok kinyomni 150 kilókat de 70 kilós emberről beszélek.
Ne egy mucsaröcsögei házi versenyt vegyél már alapul. 70 kiloval 100 kg az nulla egy versenyen. De ha ennyire tudod minek kerdezel itt? Menj el, nyomd ki a 100 kilot aztan leszel utolso helyezett. De ott voltal. Hurra.
En is 70 kg korul vagyok, eddig a maxom 110 kg 5 ismetlessel. De meg se forfulna a fejembe a verseny. Oda minimum a testsulyod 2-szereset ki kellene nyomni, hogy valami eredmenyt el is erjel.
Szóval az volt a szövegem alapján a konzekvencia hogy egy hét múlva már menni akarok versenyezni? Nem egészen.
Ennyire tudom? Nem tudom csak most találtam egy versenyeredmény összefoglalót. Meg jártam már pár eddzőterembe, Pestre is és a legnagyobb izomkolosszust (kb. 100 kilós) láttam max 150 kilóval fekvenyomni. Itt gyk-n meg a 60 kilósak szériáznak annyival mint tudjuk :D
"Pestre is és a legnagyobb izomkolosszust (kb. 100 kilós) láttam max 150 kilóval fekvenyomni."
Igen. 4*12 ismétléssel :D 1rm meg valahol bőven 200 fölött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!