Miért nincs étvágyam (17/f)?
17 éves fiú vagyok. 4 hónapja kezdtem a kondit. Tömeget növelek. Időszakosan változik az étvágyam. Fél évig rohadt nagy kajaigenyem volt. éhesen kelek.aztan vmelyik nap nem. Összevissza ingadozik. De most 1 hónapja nem vagyok szinte sose éhes csak kenyszerbol eszek hogy bevigyem a napi kalóriaszuksegletem. Pl tegnapi kajám így nézett ki: reggeli: 4 tojásból rántotta, zsirszalonna, szalámi, zöldségek, 1 zsemle.
Tízórai :alma, csoki
Ebéd : nagy adag tojásos nokedli, zöldségleves
Edzés után : Biotech isowhey zero 25g
Edzés után 1 órával : tomegnovelo turmixnak hívom ( 1 banán, 80gr zab, 100gr krem túró, 4dl házi tej (magas zsírtart.), és 30dkg mogyorovaj összeturmixolva. Ez kb 800-900kcal értékű turmix.
Vacsi : meleg szendvics kolbásszal, sonkával, zöldséggel,joghurt
Sztetek ez így elég?
Azt hallottam hogy ha nő az ember(magasság) akkor lehet olyan h nincs annyira étvágya mert a szervezet nem az emésztésre akár energiát fordítani. Nem tudom h ez igaz e, de szerintem lehet hogy növök mert nyáron 179 voltam. Januárban 183. Most lehet nőttem /növök meg picit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!