Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Segédmunkázás epitkezesen...

Segédmunkázás epitkezesen jobban megedzi a testet mint a kondi?

Figyelt kérdés
Gondoltam Elmegyek culagernek ha minden jol megy nyár végére valami jó forma is osszejohetne?
2019. ápr. 4. 09:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon okos belinkeltél egy képet amin egy fitnesses figura pózol aki amugy nem is segéd munkás.Ennyi erővel kimegyek hontalannak lefényképeztetem magam és akkor kiteszek egy képet hogy a hontalanok bor emelgetéstől milyen izmosak.

Nem izmosodsz meg tőle és nem is leszel erős sem.

Az ilyen agyatlanok gondoljak azt hogy mivel megemelnek egy cementes zsákot akkor ők vadállatok.

Elmondom neked mikor megemeled csinálasz vele egy felhúzást sétálsz vele pár métert és leteszed ezt a kishugom megcsinálja.

De ugye bár gyúrós egy talicskát sem bír el elmondom neked egy erősebb gyúrós aki hobbibol csinalja megfogja a talicskádat és jövőhétig nyomok neked vele fekve.

Egy embert sem.láttam aki ettől megizmosodott pedig rengeteg ilyen ismerősöm van aki.ilyen melót végez és EGYIK SEM IZMOS főleg nem.olyan szinten mint amilyen képet te beküldtél.

2019. ápr. 6. 16:51
 22/28 A kérdező kommentje:
Látom megy az esti mese még jó hogy a kutya se hiszi el :D
2019. ápr. 6. 16:59
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem hiszel el?
2019. ápr. 6. 17:32
 24/28 anonim ***** válasza:
87%

A képen látható csávonak olyan válla van amiért évekig izzadsz naturálban hogy elérd.Mellselges ilyen tömeg naturálban ily szálkásság mellett teremben edzéssel is nehezen elérhető.Nem hogy cipekedéstől..

Alapból melóban milyen mozdulat edzi meg a mellizmokat? és a hasat? A lábakat? Az oldalsó és hátsó deltát?

Ez olyan mintha azon vitatkoznánk hogy szerintem a tigtis csíkos szerinted meg sárga pöttyök vannak rajta...

2019. ápr. 6. 17:38
 25/28 anonim ***** válasza:
87%
ne magyarázzatok neki.. hülye mint a segg, nem fogja fel
2019. ápr. 6. 19:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetne ezeket a kérdéseket törölni, q unalmas. Láttam egy csomó segédmunkást életemben, a többség igénytelen proletár, aki lusta, vagy agyatlan volt tanulni. Mondjuk láttam 100 ilyen culágert, abból max kettő volt izmos, a többi dagadt vagy nyeszlett, ahogy írták is.
2019. ápr. 7. 12:36
 27/28 anonim ***** válasza:

Nem. Redszertelen,fokozatnélküli.

A zsákok nem ergonumikusak, nincsenek sorozatok-illeteve reggel:25,délben:9,délután:39,másnap 3,79,21.

Aztán 1 hetig semmi vagy nem.

Csak szétcseszed magad.

2019. ápr. 17. 08:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Kezd ez az oldal is átmenni PEC szintre a heti troll kérdésekkel.
2019. ápr. 17. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!