Segédmunkázás epitkezesen jobban megedzi a testet mint a kondi?
Figyelt kérdés
Gondoltam Elmegyek culagernek ha minden jol megy nyár végére valami jó forma is osszejohetne?2019. ápr. 4. 09:17
11/28 anonim válasza:
Kerdezo mi szamit kigyurtnak? 😃 Milyen egy kigyurt komuves? Tudsz ilyet linkelni (kep hasonlo fizikumrol)?
12/28 anonim válasza:
Amennyiben odafigyelsz, hogy mit eszel (esetleg étrended is van), akkor fogyásra valóban képes lehetsz, azonban izmosodni sajnos nem fogsz.
Nézzünk egy kőműves-segéd példát: ha a mester megkér rá, hogy a cementes zsák tartalmát borítsad bele a gépbe, ha ezt sikeresen végrehajtottad nem kell egymás után 10X megismételned, pihenő után pedig lenyomnod még két sorozatot.
Csupán erőnlét és állóképesség növelésre lesz alkamas.
13/28 anonim válasza:
Meg azert valljuk be, egy 40-50 kilos cementeszsak mozgatasa ugy, hogy az egesz testedet hasznalod kozben nem celzottan egy izomcsoportot, pic_afust. Mondjuk egy 40 kilos egykezes fejfole nyomashoz vagy 50 kilos egykezes fekvenyomashoz vagy fureszeleshez kepest. Alkar edzesre fogas hijan megfelelo lehet de masra nem. 😃
14/28 anonim válasza:
Általában igen, jó formát hoz össze a munka, de mivel te kérdező olyan genetikai hulladék vagy testépítés szempontjából hogy belőled csont és bőr lenne a végére.
17/28 anonim válasza:
Kigyúrt gépészeket, vállalkozókat gyakran láttam amíg az építőiparban dolgoztam, de az alap kétkezi munkások szinte mind vagy kövérek vagy nyeszlettek voltak. A fiatalok közt volt egynéhány aki jól nézett ki, de ők se a munkától hanem konditól és küzdősporttól.
19/28 anonim válasza:
Unalmas, az utóbbi pár hónapban 1000x kiírt troll kérdés...
20/28 anonim válasza:
Csak azért mert ott pózol az nem azt jelenti hogy segédmunkás, hanem hogy épp modellt áll te iq betyár. A testét pedig kondiból hozta össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!