Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hasi izomláztól rosszullét?

Hasi izomláztól rosszullét?

Figyelt kérdés
Edzést követően először éhség érzetnek tűnt, de rájöttem, hogy attól kissé eltérő érzet, és összefügg az izomlázammal. Később órákig szenvedtem hasgörcsnek vélt tünetekkel, enyhe fokú hasmenést kaptam, valamint a hányinger kerülgetett, de végül azt megúsztam.

2019. márc. 27. 11:29
 1/4 A kérdező kommentje:
Más is járt már így, ez mennyire normális?
2019. márc. 27. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Szabályosan csináltad a hasazást?

Nem ettél valami rosszat?

Esetleg közvetlenül edzés előtt ettél?

Túl hajszoltad magad?

2019. márc. 27. 15:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Szabályosan csináltad a hasazást?

Igazából karra edzettem, felhúzódzkodás szerűen, a hasam statikus terhelésnek volt kitéve, ettől éreztem enyhe izomlázat ott, másnap rádolgoztam, és kb. 12 óra múlva következett a rosszullét. Enyhén még most is érzek feszülést, hasi, nem izomfájdalomnak tűnőt is, holnapra valószínűleg már teljesen elmúlik. Az emésztésemmel nincs gond.

Nem ettél valami rosszat?

A család többi tagja alapján nem ehettem, közös a főzt (lencse volt épp).

Esetleg közvetlenül edzés előtt ettél?

Nem valószínű, de ha ettem is, nem túl sokat, hogy megárthatott volna. Az utána az valószínűbb.

Túl hajszoltad magad?

Valószínűtlen, nem éreztem úgy.

2019. márc. 28. 15:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el orvsohoz egy UH és megnyugszik mindenki.
2019. márc. 28. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!