Mi értelme van súlycsoport alapján, testsúlyhoz viszonyítva mérni az erőt?
Ha én 70 kg-osan beleguggolok 160kg-ba,viszont a másik ember 92 kilósan 170 kilóba guggol bele.Akkor elvileg én vagyok az erősebb,mert a “testsúlyomhoz képest erős vagyok”
De szerintem ez hülyeség.Ő emel nagyobbat,akkor ő az erősebb.Én meg nem tudnám megcsinálni,amit ő.
Meg hogy a hangya a legerősebb állat a világon,mert hogy a testsúlya mittudom én hányszorosát elbírja.De attól még agyon tudom taposni,pedig sehol sem vagyok erőben egy gorillához medvéhez képest.
Kit érdekel,hogy a testsúlyához képest mennyire erős valaki?Csak az számít,mennyit bír el ténylegesen.Soha sem értettem ezt a “testsúlyodhoz képest jó vagy” szöveget.Ha felszednék magamra 10 kg zsírt,akkor se lennék erősebb
Mi az,hogy relatív erő?
Az alacsony emberek àltalában nagyobb súllyal tudnak guggolni és fekvenyomni a rövidebb végtagok miatt.És ők könnyebbek testsúlyra.A testsúly nagyrészt a magasságtól függ.
Meg most tegyük fel valakin van 10-15 kiló felesleg,többet is fog nyomni a nagyobb testtömege miatt?
Összevissza beszéltek,saját magatoknak mondtok ellent és én vagyok a hülye...Hát gratulálok..
Egyszer azt írjátok,hogy a nagyobb testsúly=nagyobb erőkifejtés,máskor meg azt írjátok,hogy nem leszek erősebb ha felszedek pár kiló felesleget
De ember logika.
Egy 60kg-s ember kinyom 120at fekve és egy 100kg-os ember is kinyom 120at fekve. Azt mondod hogy egyforma erősek, mert mindkettőnek a max nyomása 120kg?
Hát...ja.De a 60 kilós kevesebb izommal is ki tudta nyomni.
De most ha eg 60 kilós kinyom 120-at,egy 90 kilós meg 180-at akkor egyforma erősek??Mertimdkettő a testsúlya dupláját nyomta.De a 180 akkor is több 60 kilóval
"De most ha eg 60 kilós kinyom 120-at,egy 90 kilós meg 180-at akkor egyforma erősek??" Igen egyforma erősek, csak van súlykülönbség közöttük, ami nem feltétlen abból adódik hogy az egyik izmosabb, hanem pl csak magasabb.
És igen a 180 több 60 kilóval a 120nál, ezt nem nehéz kiszámolni, látom sikerült neked is, de ettől még nem ő az erősebb, mert figyelmbe kell venni a testsúly és a kinyomott kg arányát.
Emlékeim szerint ez mintha 11 osztályos biosz lenne. Nah mindegy, amugy meg ennek kistrollnal hiába magyarázátok ha
1, valszeg életében nem sportolt
2, szellemi szintje megegyezik a kutyáméval
3, ha csak itt ezerrel pofázik minden logikáról meg mintha nagyon értene hozzá de valszeg 5 percet nem szánt rá hogy rákeressen az interneten vagy egy olyan embert kerítsen aki valóban ért hozzá és magyarázza el csak gyorsba kiírta hogy itt idegesítsen minket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!