Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi értelme van súlycsoport...

Mi értelme van súlycsoport alapján, testsúlyhoz viszonyítva mérni az erőt?

Figyelt kérdés

Ha én 70 kg-osan beleguggolok 160kg-ba,viszont a másik ember 92 kilósan 170 kilóba guggol bele.Akkor elvileg én vagyok az erősebb,mert a “testsúlyomhoz képest erős vagyok”

De szerintem ez hülyeség.Ő emel nagyobbat,akkor ő az erősebb.Én meg nem tudnám megcsinálni,amit ő.

Meg hogy a hangya a legerősebb állat a világon,mert hogy a testsúlya mittudom én hányszorosát elbírja.De attól még agyon tudom taposni,pedig sehol sem vagyok erőben egy gorillához medvéhez képest.

Kit érdekel,hogy a testsúlyához képest mennyire erős valaki?Csak az számít,mennyit bír el ténylegesen.Soha sem értettem ezt a “testsúlyodhoz képest jó vagy” szöveget.Ha felszednék magamra 10 kg zsírt,akkor se lennék erősebb

2019. márc. 23. 12:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tenyleg nem erted a kulonbseget az abszolut ero es a relativ ero kozott?
2019. márc. 24. 08:13
 12/22 A kérdező kommentje:

Mi az,hogy relatív erő?

Az alacsony emberek àltalában nagyobb súllyal tudnak guggolni és fekvenyomni a rövidebb végtagok miatt.És ők könnyebbek testsúlyra.A testsúly nagyrészt a magasságtól függ.

Meg most tegyük fel valakin van 10-15 kiló felesleg,többet is fog nyomni a nagyobb testtömege miatt?

2019. márc. 24. 11:30
 13/22 anonim ***** válasza:
Ember. Minnel nagyobb a testsulyod annal nagyobb erot tudsz kifejteni. Tehat akkor a szerencsen mulik csak hogy ki az erosebb?
2019. márc. 24. 11:46
 14/22 A kérdező kommentje:
Egy másik kérdéshez meg azt írtátok,hogy a nagyobb zsírtömegtől nem leszek erősebb
2019. márc. 24. 12:55
 15/22 anonim ***** válasza:
61%
Mind1, hülye vagy. Ezen nem tudunk segíteni. Szép napot.
2019. márc. 24. 12:58
 16/22 A kérdező kommentje:

Összevissza beszéltek,saját magatoknak mondtok ellent és én vagyok a hülye...Hát gratulálok..

Egyszer azt írjátok,hogy a nagyobb testsúly=nagyobb erőkifejtés,máskor meg azt írjátok,hogy nem leszek erősebb ha felszedek pár kiló felesleget

2019. márc. 24. 13:03
 17/22 anonim ***** válasza:

De ember logika.

Egy 60kg-s ember kinyom 120at fekve és egy 100kg-os ember is kinyom 120at fekve. Azt mondod hogy egyforma erősek, mert mindkettőnek a max nyomása 120kg?

2019. márc. 24. 13:18
 18/22 A kérdező kommentje:

Hát...ja.De a 60 kilós kevesebb izommal is ki tudta nyomni.

De most ha eg 60 kilós kinyom 120-at,egy 90 kilós meg 180-at akkor egyforma erősek??Mertimdkettő a testsúlya dupláját nyomta.De a 180 akkor is több 60 kilóval

2019. márc. 24. 14:30
 19/22 anonim ***** válasza:
44%

"De most ha eg 60 kilós kinyom 120-at,egy 90 kilós meg 180-at akkor egyforma erősek??" Igen egyforma erősek, csak van súlykülönbség közöttük, ami nem feltétlen abból adódik hogy az egyik izmosabb, hanem pl csak magasabb.

És igen a 180 több 60 kilóval a 120nál, ezt nem nehéz kiszámolni, látom sikerült neked is, de ettől még nem ő az erősebb, mert figyelmbe kell venni a testsúly és a kinyomott kg arányát.

2019. márc. 24. 14:44
 20/22 anonim ***** válasza:

Emlékeim szerint ez mintha 11 osztályos biosz lenne. Nah mindegy, amugy meg ennek kistrollnal hiába magyarázátok ha

1, valszeg életében nem sportolt

2, szellemi szintje megegyezik a kutyáméval

3, ha csak itt ezerrel pofázik minden logikáról meg mintha nagyon értene hozzá de valszeg 5 percet nem szánt rá hogy rákeressen az interneten vagy egy olyan embert kerítsen aki valóban ért hozzá és magyarázza el csak gyorsba kiírta hogy itt idegesítsen minket

2019. márc. 24. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!