Mi értelme van súlycsoport alapján, testsúlyhoz viszonyítva mérni az erőt?
Ha én 70 kg-osan beleguggolok 160kg-ba,viszont a másik ember 92 kilósan 170 kilóba guggol bele.Akkor elvileg én vagyok az erősebb,mert a “testsúlyomhoz képest erős vagyok”
De szerintem ez hülyeség.Ő emel nagyobbat,akkor ő az erősebb.Én meg nem tudnám megcsinálni,amit ő.
Meg hogy a hangya a legerősebb állat a világon,mert hogy a testsúlya mittudom én hányszorosát elbírja.De attól még agyon tudom taposni,pedig sehol sem vagyok erőben egy gorillához medvéhez képest.
Kit érdekel,hogy a testsúlyához képest mennyire erős valaki?Csak az számít,mennyit bír el ténylegesen.Soha sem értettem ezt a “testsúlyodhoz képest jó vagy” szöveget.Ha felszednék magamra 10 kg zsírt,akkor se lennék erősebb
Igen.
Nem értem,hogy ha valaki guggol 170-et,a másik meg 160-at,akkor miért az az erősebb,aki csak 160-at guggolt.CSak mert kisebb a testsúlya?
A testsúly amúgy sem számít szemmiben.Ha magasabb és ebből adódóan nehezebb is lennék,még nehezebben is menne a hosszabb végtagok miatt.
Azért mert a kutyát sem érdekli, ha 120 kilósan guggolsz 160 kilót. Ellenben ha ugyanezt 80 kilósan teszed, akkor ott sokkal több a befektetett munka.
enj erősbernek, ott számít az abszolút erő. A világban mindenhol máshol az számít, hogy amit elértél azt mennyi munkával tetted.
Mert beleszületni valamibe könnyebb. A testsúly aránnyal elismerjük, hogy a másik többet küzdött és tett le az asztalra. Ez a sport. Durva, hogy ezt el kell magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!