Azért vagyok gyenge, mert kevés a testsúlyom?
170kg-val tudtam guggolni 1x.
Felhúzni 210kg-val tudtam,fekve pedig 115kg-t tudtam kinyomni.
Más emberek,akik nagyobb darabok,zsírosak 95-110 kilók,simán nyomkodnak 140-150kg-kkal fekve,pedig fele olyan keményen nem edzenek,mint én.
Azért nem megy az edzés,mert kicsi vagyok?72kg vagyok jelenleg.Híznom kéne,hogy erősebb legyek?
ENgem nem érdekel az,hogy testsúlyomhoz képest erős vagyok e vagy sem.A kis súlycsoport nem mentség a gyengeségre.
"pedig fele olyan keményen nem edzenek,mint én."
"A kis súlycsoport nem mentség a gyengeségre."
nice b8 m8
nyilvánvaló troll
Miért?
Ha 72 kilósan 115-öt nyomok,más meg 90 kilósan 130-at,akkor nem leszek attól erősebb,csak mert kisebb vagyok és a testsúlyomhoz képest jónak számít.
Én nem a pehelysúlyhoz képest akarok erős lenni,hanem tényleg erős akarok lenni.
De már régóta stagnál a testsúlyom ezen a szinten,ennél feljebb nem nagyon tudok menni.Így is szálkásan vagyok 72 kiló.VOltam zsírosan 76,de semmivel sem voltam erősebb,akkoriban gyengébb is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!