Gyenge arcszőrzet és DHT krém (+ edzés és libidó)?
Magyarra fordítva a kérdést. Kokszolni akarsz de félsz a tűtől, annyi eszed meg azért van, hogy szemest nem akarsz szedni. Kitalálsz valami, hülye magyarázkodást aztán várod a segítséget a cuccozáshoz.
Jól értelmeztem?
Vagy csak fogadod el szimplán, hogy nem erős az arcszőrzeted?
Nevetséges, hogy ezért képes lenne valaki szteroidokat használni...
Mondjuk fenntartom, hogy nem ez itt a valódi kérdés.
Nem hiszem hogy ez olyan komoly probléma, amivel orvoshoz kellene fordulnom. Mégis mit mondanék? És őt szerinted érdekelné? Komoly betegségek esetén is sokszor csak elküldik az embert. Egyébként miért írjátok hogy ez szteroid? Azt tudom hogy valami hormon cucc, de mégse tabletta vagy injekció, csak egy krém. Amúgy youtube-on találtam egy videót, ebben ízt mondják, hogy izmot nem fejleszt, mert valami enzim azonnal lebontja, viszont agresszívabb leszel tőle, és beindítja a szőrnövekedést, ami nekem pont jó lenne.
A dihidroteszroszteron a tesztoszteronbol kepzodik, annal sokkal erosebb androgen hormon. Azonban teljesen mas a hatasa:
Fokozza a teljes testen a szornovekedest
Prosztata nagyobbodast okozhat es noveli a prosztatarak kockazatat
Fokozza a kopaszodast.
Magyarul a hajad levandorol az arcodra, es lehet szakallad. :) Viccet felreteve felejtsd el. A gyakori borotvalkozas erositi, ha ugy is gyenge, akkor ilyen a genetikad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!