Szálkásítás alatt izmosodás?
Figyelt kérdés
Üdv, sok helyen olvastam és hallottam hogy szálkásítás közben is lehet izmosodni, például egy kezdőnek aki sosem edzett. Én egy ideje edzek bár még nudli a forma, viszont sohasem edzettem hasra. Most szálkásítok, diéta alatt ha elkezdek hasazni izmosabb lehet a hasizmom?2019. márc. 21. 19:54
1/4 anonim 

válasza:

Igen, lehet, de közel sem olyan hatékonyan mint tömegnövelés alatt, és a zsírégetés sem lesz olyan hatékony mint rendes szálkásítással.
Hasra minden másnap kéne edzeni, és nem csak diéta alatt. Ha nudli a forma (nem én mondtam) akkor ha leszálkásítod még nudlibb lesz.
2/4 anonim 

válasza:

Lehet ilyen cuki Gulag-szökevény izmokat durrantani, ja.
3/4 anonim 

válasza:

Lehet, mérhetően, de látszani nem fog, annyira nem.
4/4 anonim 

válasza:

Naturba sajnos ez nem nagyon megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!