Ti milyen edzésmódszert ajánlotok? :O 21/F
Szia! Én 170 cm vagyok és jelenleg 67 kg rendszeres mozgás mellett. A kaja rengeteget számít abban, hogy mennyire leszel szállkás, így szerintem itt csúszol el. Legalább is nálam ez volt a nyitja a szállkásodásnak.
Ezen felül még az intervallum edzés lehet megfelelő számodra, mivel az az egyik legjobb módszer a szírégetéshez. Ennek lényege ugyebár, hogy rövid, de nagyon intenzív szakaszokban edzzel. Ez már edzés alatt is több kalóriát éget, mint a monoton mozgás, de a sprinteknek köszönhetően még edzés után is égeted a kalóriákat.
Szóval érdemes kipróbálnod és beiktatnod az edzéstervedbe pár intervallum napot. Itt találsz róla egy részletesebb írást is:
Szálkásítás lelke ugyanúgy a megfelelő diéta. Mivel nincs helyi zsírégetés, így nincsenek "szálkásító gyakorlatok" sem
Amiket írsz a kérdésben (kardió, ugrókötél, stb...) szintén nem ér semmit, ha kalóriapluszban vagy
"Szóval szerintetek melyiket kéne csinálnom ahhoz ,hogy kevesebb legyen a testzsír százalékom ? "
Kalóriamínusz egy kis aerob futással vagy biciklivel fűszerezve.
A lényeg az lenne, hogy ne csak kampányszerűen mozogj. Tanulja meg a tested, hogy óvni kell az izmokat és a zsírt égetni.
Próbáld ki a TSM edést, nyomass nagy súlyokkal munkasorozatokat. Nálam ez jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!