Tömegnövelésnek/Erőemelésnek árt, ha nagyon komolyan veszem a kardiózást is?
Ma pl. addig futottam,amíg össze nem estem.
Felértem a lakásba és lerogytam a földre,ott feküdtem pár percig,mire fel bírtam állni.De rá fél órára is lihegtem még.

Ahhoz hogy a kardio jellegu mozgasok elonyet erezd az erosportokban vagy/es mindennapokban, nem kell magas szinten csinalni. Heti 2-4 laza futas tokeletesen megteszi. Genetikafuggo kinek mi a laza, van akinek a 3-4 km kocogas, van akinek a 20km futas/alkalom.
Bele lehetne menni, hogy genetikailag alkalmas vagy-e egyaltalan egyikre-masikra (magas szintu kardio illetve eroemeles). Altalaban elmondhato, hogy aki jo eroemelesben, kardioban kevesbe, es forditva. Ismerd meg magad, melyikben vagy jobb, es azt helyezd prioba, a masikat csak kiegeszitesnek. A ketto egyutt nem fog menni. Ha magas szinten eroemelsz, a sok kardio kaloriabeviteltol fuggetlenul hatraltat, ha magas szinten futsz akkor a nagy sulyos edzesek hatraltatnak. Nem hobbi gyuros 100 kiloval pumpalgatok vagy kimegyek futni egyet a kutyaval szintrol beszelek.

"A profik is mind kardióznak,szükségük is van rá"
Mert benned is annyi cucc van, mint bennük, nem?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!