Ha ilyesmi pufirizsből megeszek napi 1 zacsival az jó tömegnövelésnek?
nem tudok főzni és rizst csirkével enni folyton, nincs idő sajnos főzni.marad a házi koszt
tudom, hogy ez nem elég, de más is megy, de 70kgnak elég sztem bőven egynek
illetve fehérjének mi?
ami ilyesmi olcsóbb
Ja csak majdnem 10x kerul annyiba mint egy kg rizs es
A rizs 15 perc alatt megfozom a csirket egy napi adag 40 perc max 50 es kozbe csinalhatsz mast ottho nehogy mar ennyi idod ne legyen
mást is lehet fehérje címszó alatt enni.
amúgy a rizs meg a csirke szerintem baromi gyorsan elkészíthető.kb 30 perc alatt már megvan, előkészítéssel együtt.
A rizsfőzés nekem kb. 1-2 perc munka, remekül elvan magának, bár nem minden tűzhelyen van időzítő s biztos mások nem ilyen módszerrel készítik... De olyan időrabló nem lehet, főztél már zöldségételt nem mirelitből? Na, az az, főleg bizonyos esetekben. Húst sütni és rizst főzni gyors s az étrend nagyon fontos az ember életében, ezt a kis időt nem kéne sajnálni tőle.
De ehetsz mást, csak jó összetételű legyen. A "házi koszt" a világon semmit nem árul el erről. Az is lehetne csirke rizzsel, de lekváros tészta is. Megfoghatatlan.
Nem tudom, mit vársz ettől a pufirizsből, de ebből egy zacskó nem sok. Az étrended többi része dönt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!