Ha carb-F vagy carb-S iszok nalonta 1x, ez megfelel az étkezés mellé tömegnövelésnek?
Figyelt kérdés
NAGYON nehezen hízó típus vagyok, és nagyobb darab szeretnék lenni. eddzek minden másnap, de egy kicsit fel szeretnék szedni hastájra. 19F/57Kg2014. ápr. 2. 10:41
1/3 anonim válasza:
A Carb-F gyors szénhidrát, ezért CSAK közvetlenül edzés után fogyaszd, a Carb-S lassú, az mehet napközben is nyugodtan, természetesen az étrendednek megfelelően.
2/3 anonim válasza:
Carb-F et csak edzés után fogyaszd! Gondolom nem zsírt szeretnél felszedni, oké hogy hízni akarsz de törekedj rá hogy az nagyrészt izom legyen.
3/3 A kérdező kommentje:
rendben, koszi a gyors valaszokat! tomegnovelovel mar probalkoztan (leginkabb olcsobb fajtakkal), de az ize mindnek annyira edes volt, hogy alig birtam meginni, es tobb helyen olvastam, hogy szenhidrat+feherje jobb megoldas mint az olcsobb tomegnovelok.
2014. ápr. 2. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!