Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ételek ebérdre?

Ételek ebérdre?

Figyelt kérdés

Sziasztok 1 hónapja edzek 65kg vagyok és látom a fejlődést magamon. Van már étrendem, csak sajna nem tudom pontosan miket kéne ennem ebédre kb, mert nem akarok minden nap csirkét rízzsel enni. A reggelit megoldottam már, zabpehely + tej, melegszendvics sok hússal, tojás meg sok zöldség. Napközbeni kaja is megvan, csak főételnek nem tudom mkiket lehetne enni, mivel lehetne helyettesíteni a csirkét meg a rizs.

Negatív, leszóló és semmitmondó véleményekkel kíméljetek.

Válaszokat előre is köszönöm.

2019. febr. 25. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Disznosajt, hurka, pacal, porkolt, tojasos nokli, halászlé, túrós tészta, rakott krumpli
2019. febr. 25. 20:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Köret:

Jó minőségű szénhidrát.

bulgur, barna rizs, kuszkusz, édes burgonya,quinoa.

Hús:

Sovány vagy kevésbé zsíros.

Marha 10%-os, pulyka mell, darált pulykacomb, lazac, csirkemell, vad hús pl őz, tőkehal, stb.

És ehhez valami zöld amit szeretsz.

uborka, spenót, madársaláta, meg mindenféle zöldség.

2019. febr. 25. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ehetsz nyugodtan karajt is meg combot, semmi bajod nem lesz tőle. Az se világvége, ha nincs minden étkezésedben hús.
2019. febr. 26. 00:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :D
2019. febr. 26. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!