Erőemelés haszna?
Van neki? Azonkivul hogy a testuket kizsigerelik, tönkreteszik magukat, rokkantak lesznek. Rossz nezni oket.
Miben változik valami hogy megemelnek 2 mázsát az átlagember meg csak a nyolcadát tudja? Miben változik a világ?

Mi értelme annak, hogy 22 majom egy labdát kerget a mezőn?
Mi értelme annak, hogy milyen gyorsan tud valaki leúszni 100m-t?
Versenyzés, a test végletekig való elvitele a cél. Van akit nem a formás izmok, hanem a számok motiválnak.
Azokat is lenézem. De legalább az úszás egészséges jó testnek, karbantart stb.
Ettol meg nyugdijas korodra roncs leszel!

Akkor mégegyszer kiemelem:
Van akit ez motivál.
Amúgy ezt is lehet ésszel csinálni, és akkor nem fog tönkretenni.

Minden gyakorlatot szabályosan végzek, edzés előtt 5 perc dinamikus bemelegítés és keringésfokozás, utána 10 perc statikus nyújtás és foam roller, ahogy az meg van írva. Mellette úszok, küzdősportra járok és ez nem érdem, de genetikailag elég erős csontvázam van.
Így erőemelőként, 180kg-s húzással és 110 körüli fekvenyomással valószínűleg sokkal egészségesebb, mobilisabb és stabilabb ízületekkel rendelkezek mint bármely laikus és az erősportolók többsége. Legutóbb egy felhúzó sessiont nyomtam egy nálam 20kg-val bengább testépítő haverommal, 140kg-nál fájni kezdett a dereka én meg alig kezdtem bemelegedni. Nem akarta egyikünk se megváltani a világot, csak edzeni egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!