Zsírégetőnek van haszna? Melyiket ajánlanátok?
Ülőmunkát végzek, 40 éves férfi vagyok, testalkatom nagyon messze van az ideálistól: 170cm/105 kg
Hetente 2x1 órát edzek erősítő gyakorlatokat személyi edzővel, illetve 1-2 alkalommal 1-1 órás kardio edzés is van.
Ehhez az étkezésen is alakítottam, csökkentettem a mennyiséget, azon belül nagyrészt elhagytam a cukort és a fehér lisztet, emeltem a zöldséget és a rostot. Kcal értékben olyan 1800-2000 körül eszek.
Ez egy lassú fogyást eredményez nálam, 2 hónap alatt 2 kiló ment le.
A kérdésem, hogy ehhez érdemes-e valamilyen táplálékkiegészítőt, zsírégetőt szedni?
A személyi edzőm szerint fölösleges, illetve sok cikket olvasta, ami szintén ezt állítja, a boltok nyilván nyomatják, de azért szeretném megfuttatni a témát itt is.
Kérlek titeket, hogy azok írjanak, aki tényleg próbálta már és van róla tapasztalata akár pro, akár kontra. Az "úgyse ér semmit" típusú hozzászólások most tényleg nem segítenek :)
köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!