Bicepsz “szàlkàsítàs”?
Figyelt kérdés
Tudom az ètkezès...
De nekem mar a kivantnal nagyobb a karom, alig edzek ra, amugy vekony vagyok. Szeretnem ha szalkasabb lenne. Nagyon regen ugy emlekszem azt olvastam hogy sok ismetles kisebb sullyal az udvozito. Tudnatok kerlek frissiten a “tudàsom”?
2019. febr. 7. 16:11
2/6 A kérdező kommentje:
????
2019. febr. 7. 20:15
3/6 anonim 

válasza:

Továbbra sem létezik helyi zsírégetés.
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt tudom koszi olvastam. Akkor atfogalmazom a kerdest. Hatasaban mi a kulonbseg nagyobb sullyal kevesebb ismetles es a kisebb suly tobb soroat kozott?
2019. febr. 9. 15:59
5/6 anonim 

válasza:

Az, hogy a kissbb súllyal sok ismétlés olyan mint ha valaki egy bottal akarna egy szöget beverni kalapács helyett. Kicsit beljebb fog menni ha sokáig ütöd, de sok értelme nem lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Koszi, szemlèletes a hasonlat. Akkor ezt a logikàt kovetvenha csak egy rohadt nagyot utunk egy bazi kalapaccsal akkor az jobb, hatekonyabb?
Azaz peldalul a maximalis sullyal fekvenyomni 1 ismetlest?
2019. febr. 10. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!