Ha komoly elhatározásom, hogy sikeres testépítő legyek akkor valóban nem szabad tejet innom? 19/F
Hát akkor igyad. Csak akkor nem értem mi értelme volt a kérdésednek.
Egészségedre.
Kerdezo ha nem vagy laktozerzekeny nyugodtan fogyaszthatsz tejet mertekkel. Majd ahogy a testepites arnyoldalat is megismered latni fogod, hogy ez csak aprosag.
A novenyek pedig permetezve es novenyvedozve vannak, a husok genkezelt, szetgyogyszerezett allatoktol szarmaznak, a halak muanyaggal szennyezettek. A vizek tobbsege is szennyezett. Sot, ugye a levego is szennyezett a varosokban!
Imadom az ilyeneket mint a 4-es, ha minden ilyent figyelembe vennel olyan reszletesseggel, mint ennel az egy kiragadt dolognal, akkor ezt mindet meg kellene vonnod magadtol.
Nem tudom miért törölték le a válaszom, de mindegy.
#12, igen igazad van, hogy mindennek van káros hatása. Viszont a tejről több tanulmány is létezik, ami elmondja, hogy mit okozhat és hogy miért rossz fogyasztani.
A hús lehet, hogy gén kezelt, de erről még nincs olyan tanulmány ami bizonyítaná, hogy az ilyen húsok milyen mellékhatásokat okozhatnak és mennyire károsak, ellenben a tejjel.
Nyilván nem azt mondom, hogy nem szabad tejet inni, de én a napi keret 10%-ánál többet nem áldoznék tejtermékekre.
Pont erről beszéltem. De legyen, rád hagyom.
Többet inkább nem is írok vissza, mert azzal csak az időmet b*sznám el, vannak ennél fontosabb dolgaim is.
Erre egy idézetem is van, csak neked:
"Sosem fogsz célba érni ha megállsz minden kutyát kővel megdobálni, amelyik megugat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!