Acsádi imre kérdése:
16 éves vagyok a testépítés naogyn érdekel novemberben kezdtem el komolyabban 75 kg voltam és a 60 kg sem bírtam kinyomni most vagyok 90 kg és 90kg kinyomom kérdésre hogy én hogyan lehetek sikeres testépítő?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 16:29
1/8 anonim válasza:
15 kiló ennyi idő alatt? Persze.
2/8 anonim válasza:
Tömeg siman johet gyorsan, az csak kaja kerdese.
A kerdesre valaszolva. Epits fel magadnak a kovetkezo 5 evben egy valamire valo izomtomeget. Majd szalkasits le es menj versenyekre
3/8 A kérdező kommentje:
kb 3 hónap alatt jött fel 15 kg.
rendben, köszi kérdésetek, de nem tudtok versenyeket, szolnok megyében?
Ti edzetek?
nagyon köszönöm a válaszokat, engem ezek is motiválnak.
2014. febr. 13. 16:59
5/8 anonim válasza:
Neked meg nem kell versenyezni.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok, zsíros sőt az izom kb azt mondta az edzőm hogy 80 izom 20 zsír. De majd akarok versenyezni majd később. Majd ha a 20% zsírt átalakítom. Amúgy nem tudtok versenyeket szolnok megyében ? PLS.
2014. febr. 13. 19:46
7/8 Frontosa válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Majd alakul az, elsőnek hízni akartam meg még 3hónapja edzek szal kezdő vok meg majd neki allol szálkásítani.
2014. febr. 14. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!