Milyen típusú CLA-T szedsz?
Nemtudom melyik típust vegyem.. Úgy gondolom a túl olcsó sem jó, de a tul drága meg felesleges.
BioTech nel szoktam vásárolni, de még sosem szedtem CLA-T.
Ti melyiket szeditek? Bevalt?
23N
Fehérjét és L-Carnitint fogyasztok.
Edzés napon 2 adag fehérjét (edzés után és vacsora utan) edzés mentes napokon változó, amikor van lehetőségem (általában vacsora időben iszom meg)
L-Carnitinben csak pezsgotablettat meg az ampullastol pl szúrt a szívem. Ez bőven elég nekem.

Szia!
Szerintem kerüld el ezeket a cuccokat :) Hidd el, hatalmas átalakuláson tudsz átesni ezek nélkül is, nem szükséges se cla, se karnitin, se semmilyen termogén vagy bármilyen fogyasztó kapszula.
Én is szedtem anno, mert azt hittem ettől leszek "vékony", de nem. Ezek semmit nem érnek egy jól beállított étrend nélkül. Ha pedig jól be van állítva az étrend, akkor ezek felesleges dolgok. Egyrészt terheled vele a szervezeted. Másrészt pedig ha jó a kaja, tényleg nem kell ez a sok csodakapszula, mert ezek nélkül és dögös és formás tested lesz.
Kutatások tényleg igazolják, hogy a karnitinnek fogyasztó hatása van, de nem magába. Szimplán csak elősegíti a zsirsejtek hasznosulását, amit te magad is elősegítesz azzal, ha figyelsz a megfelelő fehérje bevitelre, az egyszerű ch-k és telített zsírok bevitelére. Lehetőleg "zöld" zöldség minden étkezéshez, és csodákat fogsz tapasztalni a CLA nélkül is.
Nekem az L-Carnitin sokat segített az utolsó 3 kg leadásában, ami van, azt meg elfogyasztom. Utána már nem hiszem h veszek, mert fogyni már nem szeretnék, mivel kisbabám van így nem igazán sikerül minden kaja úgy ahogy kéne. Nincs mindig idő.. Hiába mondják h ez kifogás, aki ezt mondja annak vagy sok segítsége van, vagy angyali gyerek vagy nincs is gyereke. :)
Fogynom már nem igazán kell, kis izmot szeretnék felszedni. Nagyjából úgy is eszek, de pl van h kimarad egy étkezés, na az ugye már nem egy jó dolog, mert így van h közel sincs meg a napi kcal bevitel... Szval amíg olyan babám van, amilyen, addig kell a segítség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!