Milyen tipusú izomtömeg növelőt vegyek? (éjszakás műszakban dolgozom! )
Figyelt kérdés
Fél éve edzek.Saját testsúlyos,és súlyzós edzéseket.Az étkezésem rendben van.Zabálok állandóan,mert nehezen hízó tipus vagyok.Nemrég fogyott el 2 vödör Volumass 35.Elég szépen fejlődtem idáig,80-ról 85 kg lettem,viszont most mintha megálltam volna egy ideje.Valamint,az is bekavar,hogy munkahelyet váltottam,és sokat idegeskedek,meg állandó éjszakás műszakban dolgozom.Szeretném magam kikeverni a tömegnövelőmet,nem akarok ilyen drága cuccokat venni,mint Jumbo,Volumass 35,és társai.Viszont nem tudom,hogy milyen tejsavó fehérjét válasszak,hogy nappal alszom,éjszaka meg dolgozom.Nem nehéz fizikai munka,de hát akkor sem alszok,meg pihenek.Ja és 36 éves vagyok.Előre is köszi!2018. jún. 30. 18:51
1/4 anonim válasza:
Akkor használd ugyan azt. Fél év után természetes hogy belassul a fejlődés és egyre lassabb lesz. Gond akkor van, amikor hónapok telnek el és semmi nem javult.
2/4 A kérdező kommentje:
De hát pont hogy nem szeretném ugyanazt használni.Magam szeretném kikeverni a tömegnövelőmet.Ráadásul a Volumass-tól ragyás lett a mellkasom,mire elfogyott elmúltak a ragyák.
2018. jún. 30. 20:32
3/4 anonim válasza:
Keress valami fehérje izolátumot (csak fehérje van benne), nem tudom a volumass-t miből csinálják, de olyat nézz, amit nem abból csinálnak. Ezt keverd be mixerben zabbal, meg olyan gyümölccsel, amit szeretsz, amennyi ch-t akarsz, annyival.
4/4 anonim válasza:
A lényeg az, hogy meglegyen a kellő kalóriamennyiség, és ez megfelelően el legyen osztva makrókra, ami fehérjét, zsírt, szénhidrátot jelent. A tömegnövelővel ezt kiegészítheted, ha nem tudsz annyit enni, de ott van bennük az a rengeteg cukor, ami nem tesz jót az egészségednek. Inkább darálj le zabpelyhet, és vegyél valamilyen tejsavót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!