Miért mondják, hogy a fekvőtámasz nem változtat a testen?
Az emberek (főleg edzőtermesek) szerint ez önmagába semmire sem elég csak arra, hogy fittebb legyek.
Kipróbáltam azt, hogy egy hónapig minden nap 200-at és jócskán megváltoztatott. Igaz, hogy vékony vagyok és ruhán keresztül nem látszik, de ha összehasonlítom akkor érzékelhető.
Ezek alapján, meg sok YouTube videó alapján miért mondják sokan, hogy minden 31 napos edzés hülyeség?!
18-huszonnéhány évesek hol férfiak? Én még bőven srácnak, fiúnak tartom magam, ha a tükörbe nézek, vagy ha végignézek az életemen.
23/F
Az igen 70-es. Van ott önbizalom. 200 fekvő az semmmmi.
Próbáld már ki légyszi. Kizárt, hogy meg tudd csinálni.
Kitartod a kezed oldalra és körözöl, bedurran, ég. Izmosabb leszel? Nem. 200 fekvő ugyanez.
Egyben valóban nem tudom megcsinálni.
A karkörzést nem tudom hogy lehet összehasonlítani 200 fekvőtámasszal...
akkor nekem biztos a semmitől lett formásabb a vállam, karjaim, mellem...
Nem is szeretnék annyira nagy darab lenni, akit sokan izmosnak neveznek, holott olyan karjuk van mint egy rúd parizer. Inkább vékonyabb, szálkás mint egy focista vagy autóversenyző stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!