Elzavartak egy gépről tegnap! Mit kellett volna csinálnom?
Rászántam magam hogy kondiba járjak, az egyik legjobb termet néztem ki. Edzettem egy gépen, mire odajött egy nagydarab emberke és félredobta a dolgaimat és elkezdett edzeni rajta. Nem kérdezett semmit. Amikor mondtam hogy nekem még hátralett volna 2 szett azt mondta: ‘neked úgyis mindegy’ és nem állt fel.
Azt mondta mindenki hogy a legnagyobb “állatok” lesznek a teremben a legjobb fejek! Nem mertem neki pattogni, elég bűnőzös külseje volt, de mit kellett volna tennem? Árulkodni a pultosoknak? Ki tudja ki volt ez az ember ..... vagy ilyenkor el kell tűrni az ilyesmit? Hogy megy ez a konditermekben? Nekem ilyen senki nem mondott hogy ilyen emberek lesznek ott.

Ejj
Sggfejek léteznek. Ezt el kell fogadni.
Bár én az 5 év kondizásom alatt ilyennel még nem találkoztam, hogy félredobják a cuccaim.
Pultosna ilyennel árulkodni felesleges, ő is csak annyit fog mondani mint mi: nem nagyon lehet mit tenni, lépj tovább.

NE verekedj!
Ez nem egy amcsi film ami a börtönben játszódik. Itt nem kell megmutatni, milyen "kemény" vagy!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!