Mi a véleményetek a vegán testépítésről?
2019. jan. 4. 16:01
31/45 A kérdező kommentje:
Jelentgessetek csak. Házmesterország...
2019. jan. 4. 20:53
32/45 palilaci válasza:
Nem tudom feltunt e valakinek, de itt nehany valaszadotol eltekintve mindenki troll :D Annyira rohejes, ezerszer megvalaszolt kerdeseket raknak fel, hogy egyszeruen hamarabb eredmenyhez jutnanak ha beirnak a gugliba, mintsem hogy ide felregizzenek. En egyedul azt a nehany normalisabb kerdezot es valaszadot sajnalom, akiktol siman lehetett tanulni is, mert korrekt informacioval szolgaltak. Egy anonim oldalon szemelyeskedni, meg zaklatni a masikat, hogy kuldjon pucerkepet meg nem is tudom.... hat elegge szanalmas.
33/45 anonim válasza:
Tofut utálom, hüvelyeseket megeszem kb havonta egyszer, viszont így, hogy ezek ki vannak lőve, nem tudom miből vinnék be fehérjét. Marad a hús meg a tejtermékek, nekem vakvágány a vegánság. Ráadásul ma már inkább divat, mint életstílus, valahogy az emberek többnek érzik magukat, hogy mindenkivel közölhetik: bizony te egy senki vagy én meg vegán.
34/45 A kérdező kommentje:
"bizony te egy senki vagy én meg vegán."
Magam sem mondhattam volna szebben
2019. jan. 5. 10:23
35/45 anonim válasza:
Kemény ez a sötétség a fejekben. :D
Szóval ha húst eszel és kokszolsz, akkor az rossz.
Ha vegán vagy és kokszolsz, az az igazi egészség forrása.
Tökmindegy mit eszel, ha szúrod magad,akkor izmos leszel.
:D
36/45 anonim válasza:
Az izmosodás akkor megy végbe, mikor az edzés utáni 30 percben beviszed a tejsavó fehérjét, ugyanis ekkor van nyitva az anabolikus kapu.
Vegánként neked esélyed sem lesz az izmosodásra, hisz nem iszol tejsavó fehérjét.
Aki még is izmos vegánként az pedig vagy hazudik, vagy titokban issza a tejsavó fehérjét.
37/45 anonim válasza:
A vegán étkezés a ma egyik legelterjetebb forma a testépítésben. Nem hiába megnézed a nagy testépítőket mekkorák. Ugye a sok rizs, ami növeényi fehérjét tartalmaz a ch mellett. Akkor zabpehely és hadd ne sorolajm még. Nem attól a pár száz gramm hústól, ami fel sem szívódik. Egészben kikulelod. [link] Nézd meg őt, igazi vegén testépítő. Maga a tökély.
38/45 anonim válasza:
Vagy húst eszel, vagy b*zi vagy. Ellehet dönteni.
39/45 A kérdező kommentje:
Utolsó te sérült vagy agyilag igaz?
2019. jan. 5. 20:34
40/45 A kérdező kommentje:
"Ha vegán vagy és kokszolsz, az az igazi egészség forrása."
Ki beszélt kokszolásról? Hol irtam ilyet? Sehol. Akkor te miről beszélsz?
2019. jan. 5. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!