Mi a véleményetek a vegán testépítésről?
Ha gondolod írj rám.
Vegán vagyok, szoktam edzeni. Bármilyen kérdést feltehetsz, illetve ajánlom neked fbn a: büszke vegán magamutogatók csoportot.
Ja és a húsban több fehérje van mint amit meg tudunk emészteni, tehát rothadásnak indul a belünkben és a sok méreganyag felszívódik:))
A magamutogató szó negatív jelentésű, jobb ha tudjátok és pl nekünk nincs autónk, amivel ti sokkal több állatot öltök meg, mint én az evéssel.
Ha gondoljátok érveljetek itt, hol tévedek. ok?
A benzines és az auts példa.
Netán csak önbecsapás a vegánság?
Atyaisten mi megy itt :DDD en nem vagyom vegán, de en sem akarlak téged megtéríteni, hogy egyel hust stb. Forditva miert kell? Tartsuk mar tiszteletben egymas donteset, velemenyet.
Amugy o pl vegán, de nyilvanvaloan koxol, viszont a forma eleg jo:
A vegánok környezettudatos emberek. Ha használnak is autót akkor az csak végszükség esete. Én még ilyen időben is bringával járok a városban.
Minimalizálni kell a ökológiai lábnyomunkat. Ennek egy szelete a vegánság.
Mert bizony a klasszikus testépítés a csirke meszálással az minden csak nem fenntartható.
"Forditva miert kell?"
1. A bolygónk és a jövőnk érdekében.
2. Azért, hogy ne mészárolják le állatok millióit nap mint nap.
Semmit. Kit érdekel? Cucc nélkül senkin nem lesz ekkora száraz izomtömeg.
Éljen a steak!
Nem láttam még vegánt Mr. Olympián. Sőt,megmerem kockáztatni,hogy nem is fogok.(remélem)
Ui: Te meg zabáld a salátádat kisnyuszi.
Üdv: Egy dögevő.
Ezzel a kisnyuszizással meg salátázással csak magadat nevetteted ki. Látszik mennyire nem vag képben. Komolytalan alak vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!