Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a vegán...

Mi a véleményetek a vegán testépítésről?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon szimpatikus. Én ugy érzem ez a testépítés jövője.

[link]

2019. jan. 4. 16:01
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
42%

De ez igy mi a fszm valaki mondja mar meg?

Megkerdezed, hogy mi a velemenyunk. Edes szivem, ha velemenyt kersz, ne szold le a masikat, mert rendkivul ostobanak tunsz.

En dogevo vagyok, te meg gyke fu evo marha.

Olyanok a veganok, mint a jehovak, csodalkozom, hogy szerdankent miert nem jartok megteriteni.

Nagyon remelem, hogy csak kamu a kerdes, es ilyen buta ember nincsen, de ki tudja.

Ja es, hogy jol erezd magad igy estere. Ma ettem nagyon finom csirkemellet, illetve halat is. Tenyleg nagyon jo volt. Tegnap disznohus volt a menu, sajnalhatod, hogy te nem ehetsz ilyeneket. Nyami doghus😍😘😉

2019. jan. 4. 18:14
 22/45 Lazy Lover ***** válasza:
áldásom rá de ne nézzen le hogy én húsevő vagyok
2019. jan. 4. 18:40
 23/45 anonim ***** válasza:
81%

Mert az nem barbárság, hogy te meg az állatok elől megeszed a kajájukat? Igazad van, ne öljük meg őket, inkább csak kínozzuk halálra, haljanak éhen, te barbár.

Afrikában szegény gyermekek is éheznek, de te még a füvet is lelegelnéd előlük.

Remélem elég gyorsan "Fűbe harapsz", mert káros vagy az emberiségre

2019. jan. 4. 18:42
 24/45 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó vagyok, bocsánat a hibáért. Kijavítanám magam.

káros vagy az emberiségre is*

2019. jan. 4. 18:45
 25/45 anonim ***** válasza:
62%

Egy 130kg os disznó husából elvan az egész család 1 hónapig, de amikor apuci elvisz a város másik végébe km enként 1000 rovart üttök el, ha még eső is esett, akkor a sok giliszta ...

És az iphone odat is a sok ázsiai gyerekmunkások csinálták, akik inkább öngyilkosok lettek.

Láttál már öngyilkos disznót?

Vagy itt is életbe lép a szabályod, hogy te csak megkérted apucit, hogy elvigyen, ő vezetett, sőt még az iphone odat is ő vette.

2019. jan. 4. 18:50
 26/45 A kérdező kommentje:
Hát ez nem volt túl okos...
2019. jan. 4. 18:50
 27/45 Lazy Lover ***** válasza:
67%
ez 1 troll jelentsétek a kérdést!!!
2019. jan. 4. 18:54
 28/45 anonim ***** válasza:
54%
jelentettem
2019. jan. 4. 19:10
 29/45 anonim ***** válasza:
54%
2019. jan. 4. 19:13
 30/45 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező te nem vagy komplett . Véleményt kérsz és aki nem osztja a tied azt igyekszel megsérteni .

Holott egy normális érvet sem hozol fel amellett hogy miért is lenne jobb vegánnak lenni . Bolygó megóvás ? Állatok lemészárlása ? Ugyan kérlek ne tréfálj .

Ha meg szeretnéd menteni eme sárgolyót akkor ne állatok jogaiért harcolj hanem a környezet szennyeződése ellen , talaj , víz , ózonlyuk ... ... ... és ne edd meg mindazt ami képes oxigént előállítani a CO2 ből . Állatok milliói ? Van egy hírem számodra . Ők haszonállatok és pont a húsúkért ( tejükért , tojásaikért ... ) tenyésztik őket . Ahogy téged sem ítélt el senki amiatt hogy fotoszintetizálásra képes élőlényeket fogyasztasz ( ami hozzáteszem hasznosabb mint a bélgázt eregető marha és sertés ) addig te se ítélj el mást mert a már legyilkolt állatokat teszi étel gyanánt asztalára . Gondolom szüleid nem vegánok hanem húsevők ( ha mégis akkor bocsi ) , őket is így oktatod ?

2019. jan. 4. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!