Szálkásítashoz milyen gyakorlatok a legjobbak?
Ugyanazok mint tömegeléshez...
A szálkásítás kb csak másféle diéta. A közhiedelemmel ellentétben még kardió sem szükséges (persze attól még nagyon ajánlott és kifejezetten egészséges)
Köszönöm #2 a hasznos választ.
Kardió szerinted is szükséges? Ha igen, te mit ajánlanál?
Oké, tedd amit akarsz.
De ha kicsit utána is néznél, megtudnád, hogy szálkásításkor pont érdemes NEM levinni az ismétlésszámót, megpróbálni megtartani az erődet, ezzel jelezve a testednek, hogy igenis szükség van az izmaid megtartására. Minél jobban megtartod az erőd, annál több izom marad rajtad (persze ez fordítva nem feltétlenül igaz)
Az, hogy jön-e fel zsír, csak a bevitt kalóriák számától függ, nemtudom hogy ezt honnan vette az illető.
Mi az, hogy csak izolációs feladatok? Ennél nagyobb baromságot nem hallottam életemben.
Szeretném látni azot a kutatást, amire te hivatkozol.
Komolyan, tényleg olvass utána, profi fórumokkal és tudományos kutatásokkal sokkal jobban jársz.
A kardió, meg mint leírtam, nem szükséges, de nagyon hasznos. Sokat javít a keringési rendszereden és éveket adhat hozzá az életedhez.
Ohh már értem.
Kérdező.
Ez a kedves 64%os az ügyeletes trollunk, ha megnézed a legutóbbi pár kérdést, te is láthatod.
Nem hallgatnék rá.
Kérdező ne hallgas rájuk. Irigyek csak :) Már megszoktam.
Kardió tök fölösleges. Ha focizol , és már pedig biztosan focizol az tökéletesen elég lehet. Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!