Fehérje bevitel éjszakai vizelés?
Utóbbi időben minden éjjel fel kell kellnem éjszaka 1-2-szer vizelni.Szerintetek ez lehet attól hogy sok fehérjét viszek be.21/F 75 kg.Csak az állati fehérjét számolom ugy van 150 gram fehérje.Viszont ha hozzá adom a zabpehely,rizs akkor 180 gramm fehérje bevitelem.
Szerintetek jo ha csak az állati fehérjét számolom
Igen, ezért nem kéne enni ezeket a porokat.
Nem győzöm elégszer elmondani, hogy ezek totál egészségtelen dolgok. Örülhetsz ha ennyivel megúszod.
Nem lehet, hogy szimplán csak sokat iszol lefekvés előtt?
#3 hol állította, hogy "szar porokat" fogyaszt? Amúgy nem tudom felétek ez hogy megy, de az állításokat általában bizonyítani is kéne (jelen esetben néhány orvosi kutatás megteszi), hamár a szar porokra van fogva az egész.
Amúgy szerintem a növényi fehérjét is számold nyugodtan. Gondolj bele, ha nem lenne semmi hatása, hogy léteznek vegán testépítők?
"jelen esetben néhány orvosi kutatás megteszi"
Bocs főnök, azt hittem ide szabad írni csak úgy. Mindjárt átküldöm elbírálásra a doktori disszertációmat, utána remélem engedélyt kapok szám kinyitására.
75 kilósként kb 4 liter vizet kell igyál egy nap. Ez gondolom megvan. Simán a lefekvés előtti 3 órában már kevés vizet igyál.
A legtöbb ember kijár éjszaka pisilni kb egyszer. Ebben nincs semmi különleges dolog. (Sok ember meg nem. Abban sincs. Egyik sem jó vagy rossz.) Aki testépít, az ne napi 1-2-3 liter vizecskét igyon, mint az átlagemberek (nekik sem csak annyit kellene).
Aki nem mélyalvó, nagyon jó alvó, az alváskor kb félidőnél felébred arra, hogy pisilni kell.
Látom a szövegértés sem erősséged... Hol mondtam, hogy a te kutatásod kell, hogy legyen?
Amúgy nem. Baromságokat itt sem kellene állítani, attól függetlenül, hogy bármit írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!