Miért a csirkemell lett "divat", miközben a jó marhahús pl. bélszín vagy a lazac minőségibb?
Az igen leírod, hogy finom majd a mondat második felében azt, higy nincs íze...
A csirkemell a leghulladékabb étel. Gasztronómia értéke egy nagy nullllaaaaa.
Persze fehérje megvan benne, de nemár... Élvezzük kicsit az életet.
"nincs ize es ezert lesz finom"
Te tényleg csökkent értelmi képességű vagy.
"nincs ize es ezert lesz finom"
Látom a szövegértés nem az erősséged...
Azt mindta, hogy nincs íze (natúrban tényleg szar) és EZÉRT lehet kismillió különböző módon fűszerezni, és emiatt lesz egy jobb szakács keze alatt igenis finom étel.
Nem eszem a szar csirkemellet akkor biztos román naposimot tolok. Te tényleg fogyatékos vagy.
Én megmaradok a marhánál. Amúgy ez nem csak az én véleményem hanem kérdezz bárkit aki picit is igényesebb és jártasabb a gasztrovilágban, a csirkemell hitvány egy kaja. Igazi proli étel...
Bélszín kilója 7000 ft, lazac sem a legolcsóbb.
És legtöbbünknek nincs 300.000 forintja csak kajára egy hónapban. Gondolom ezért, de a csirkemell mellet lehet enni, marhának olcsóbb részeit, nem csak a bélszín, lehet enni sertést, karaj,tarja,comb,szűz,oldalas ezekből mindenféle étel készíthető és nem csak a sovány hússal lehet egészségesen élni.
Attól hogy ma cigánypecsenyét eszek, nem csirkemellet még nem dől össze a szervezetem.
Nem kell 300 ezer. A feléből már nagyon jó minőségű ételeket lehet enni.
Ha ennyi sincs akkor inkább ne csináljátok.
Alap.
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!